mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hernádi Gábor
Hernádi Gábor
HD marketing, Star Network
Ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Lakáscsere, ha megszorulnál anyagilag (x)
2019-11-22 12:30 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Veled is előfordult már, hogy a pénztárcád üresen kacsintott feléd? Hogy ki kellett volna fizetned a lakásod törlesztőjét, de egyszerűen nem tudtad előteremteni a pénzt?

Ugye milyen jó lett volna ebben a szorult helyzetben, ha valaki felajánlja a jóval kisebb és olcsóbb lakását cserére? Ismerünk egy testvérpárt, akik pontosan ezt tették: lakást cseréltek, amikor úgy hozta a szükség.

Szokták mondani, hogy a családunkra bármikor számíthatunk, és ebben az esetben ez tényleg így volt. Adott a két lánytestvér, akik első lakásukban élnek, viszont az egyikük megszorul anyagilag, így kisebb lakásba kényszerül. Mondjuk egy olyanba, ami a nővérének van.

Persze a lakáscsere nemcsak nővérek, hanem barátnők, unokatestvérek, családtagok és rokonok között is kivitelezhető. A lényeg, hogy mindkét fél bele tudjon szeretni új otthonába - még úgy is, hogy talán valamelyik lakást fel kell újítani. Ez persze egy lejáró Fundamenta megtakarítással egyáltalán nem okoz gondot.

Az Otthonok & Megoldások stílus rovatában számos ötletet találsz, ami segítheti a munkádat.

Teljes lakáscsere, részleges felújítás

Visszatérve a testvérpár történetéhez: a nagyobb, egyszobás lakás némi felújításra szorult, ám megérte a fáradozást. A konyhában, a bárpult fölött már befőttes üvegből készült lámpabúrák lógnak, amelyek bohém hangulatot varázsolnak a helyiségbe. Ehhez képes a konyhabútor túl szabályos, ugyanakkor ez az átütő kontraszt egyediséget és dinamikát ad a lakásnak.

A legnagyobb felújításon a fürdőszoba esett át. A hanyag elegancia és a visszafogottság itt is megfigyelhető: a falakon csempe, a tetőgerenda polccá avanzsálódott, a toalettpapír tartó pedig kötélből készült.

Ne félj összemosni a helyiségeket!

Az egyszobás lakásban a hálószobát a nappalival kombinálták. A kedvencünk az állógaléria, amelyhez létra helyett készült egy fordulóval ellátott lépcső, így még könnyebb a feljutás. Az ágy szintén gerenda, a kényelmet immár az újonnan vásárolt matrac biztosítja.

Az állógalériára egyetlen növény került, amelynek köszönhetően a minimalista stílus érvényesül. Nem is kell ennél több! A háló alatt van a kanapé, a fatörzsből készült dohányzóasztal, a lámpát pedig egy fényképezőgép állványra erősítették.

Elképesztő, hogy ezek a különleges, mégis egyszerű elemek milyen sajátságos hangulatot adnak az egész lakásnak. Arról nem beszélve, hogy a beltéri ajtók színét maratással készítették, az ajtók kilincse pedig szintén kötélből van.

A kötél, a gerendák és a fa következetes használata profi munkára vall. Ezt az ötletet persze te is ellesheted, ha netán lakáscserére kerülne a sor. A mottód legyen: eltérni a megszokottól!


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!