mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mitől lesz egy élmény felejthetetlen?
2019-11-22 13:42 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Persze, azzal éled át, aki fontos neked - jöhet a válasz zsigerből, de mi most nem erre gondoltunk.


Ha egy olyan élményre vágysz, amit soha nem akarsz elfelejteni, akkor add meg magadnak a lehetőséget arra, hogy élvezz egy olyan dolgot, amire nem jut időd a mindennapokban. Elsőként például kényeztesd magad egy limuzinos utazással.

Bármilyen luxusnak is hat az elképzelés, ma már rendkívül jó áron bérelhetünk limuzint, akár már 1 órára is. Ha ki szeretnéd használni a lehetőséget, keress egy remek alkalmat, amikor hagyod, hogy egy kicsit átjárjon ez az életérzés. Erre igen jó alkalom egy szülinap, egy leánybúcsú vagy akár egy egyre közeledő ünnep, a karácsony. Mindegyik alkalmat felejthetetlenné teszi egy ilyen kirándulás, legyen szó városnézésről vagy éppen egy esti buli előtti kis kirándulásról.

Bulijárat

Ha a buliba egy különleges járművel szeretnétek érkezni, mindezt miért ne tehetnétek meg egy limuzinnal? Az utastérben behűtött pezsgő várja, hogy felbontsák, ti pedig megalapozhatjátok már a kocsiban a jó hangulatot. Készülhet sok-sok fénykép arról, hogy hogyan érzitek éppen magatokat, és az ingyenes Wi-Fi segítségével már gyűjthetitek is velük a lájkokat és az irigyebbnél irigyebb gondolatokat.

Sőt, ha fővárosunk két legnagyobb szórakozóhelyének egyikére tartotok, akkor ingyen belépővel és egy ingyenes welcome shottal vár titeket a Morrison's 2 és a LIGET Club is. Kell ennél több egy jó hangulatú estéhez?

Várost néznél?

Régen jártál Budapesten, vagy egy számodra kedves embert kísérsz el? Megadnád a módját a városnézésnek, mert kifinomultabbra vágysz, mint a városnéző buszok tömege? A legjobb megoldás a PLS Partylimuzin szolgáltatása, ahol exkluzív környezetben gyönyörködhetsz fővárosunk látványosságaiban. Sőt, a Chrysler 300 C limuzin különleges kialakításának hála a teljes panorámát élvezheted minden irányba. Ez az egyedülálló limuzin elkápráztat bárkit.

Reptéri transzfer vagy üzleti út?

Fontos tárgyalás miatt repülsz, és nem akarod magad felbosszantani a városi közlekedésen? Remek alkalom a reptéri transzfer szolgáltatás egy limuzinnal. Sőt, ha egy fontos üzleti partnered érkezik, akár érte is kiküldethetsz a reptérre, biztosan díjazni fogja a kényelmet és a maximálisan luxus kiszolgálást. Arról nem is beszélve, hogy akár egy városnézéssel is egybe lehet kötni, így biztosan elámul a várostól.

Esküvőre limuzint?

Hát persze, hiszen mi sem mutat jobban a fényképeken, mint egy csodaszép, hosszú limuzin. Továbbá abroncsos ruhában lényegesen kényelmesebb, mint egy személyautóban nyomorogni.

Ahogy látszik, limuzint bérelni minden alkalomra tökéletes választás!

(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020 ban hány százalékra tippeled a hazai programmatic media költést a digitális médiaköltésen belül?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!