mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hernádi Gábor
Hernádi Gábor
HD marketing, Star Network
Ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kerítés alumíniumból (x)
2019-11-22 16:13 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ha új kerítést szeretnénk családi házunk köré, sokféle megoldás közül választhatunk. Ideális, ha a jó ár-érték arány mellé a tartósság, a modern megjelenés és a szerkezeti minőség is társul.

Az igényes belső és külső kivitel mellett fontos lehet az is, hogy a kerítés gyorsan elkészüljön, és az elemek felrakása után többé már ne kelljen bajlódni a karbantartással. A felsorolt kritériumok mellett az is fontos, hogy leendő kerítésünk kinézetébe mi magunk is beleszólhassunk. Ahhoz, hogy egyéni elképzeléseink is megjelenjenek, a sablon elemek nem elfogadhatók. Olyan kerítés megoldást ajánlunk, amely a felsorolt feltételeknek maradéktalanul megfelel.

Alumínium kerítés

A minőségi acélkerítések mellett megjelent az alumínium kerítés is. A megszokott színvonalon, változatlan minőségben juthatunk hozzá az esztétikus és könnyen telepíthető kerítéshez. Könnyű szerkezetének és egyszerű szerelésének köszönhetően kedvelt építészeti elem lett, elsősorban a családi házak körében. Nem csak kerítésnek kiváló, hiszen variálhatósága miatt más területeken is nagyszerűen alkalmazható.

Az elemek kialakításnak köszönhetően pontosan egymásba csúsztathatók, így teljes lefedettséget érünk el, és teraszok fölé is használhatjuk. Időjárásálló felületének köszönhetően kerti építmények, például pergola vagy kukatároló esztétikus fedésére is alkalmas. Használhatjuk továbbá falfelületek burkolására vagy lépcsőkorlát kialakítására. A kerítéselemek számos helyen és módon felhasználhatók.

Tulajdonságok

Az alumínium kerítés állékonyságát és szerkezeti minőségét az egyedi profil és a réteges kialakítás adja. Az egyedülálló, levédett rombusz profil lehetővé teszi, hogy az elemek egymásba csússzanak. A profil vastagsága nem éri el a 2 centit. A felületkezelt elemek ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, és védelmet nyújt a káros UV sugárzással szemben. Önhordó szerkezet, melyhez két rögzítési pont is elegendő akár egy 2,5 méteres elem esetén.

Korrózió mentesen, négyféle méretben kérhető a méretre vágás: 170, 200, 250 és 300 centis szálak rendelhetők. 20-féle színből választhatunk, az elemek mindkét oldalukon színezettek, akár egyszínű, valamint fahatású réteggel is kérhetjük. Telepítése egyszerű, legyen szó új kerítés építéséről vagy meglévő felújításáról.


Időtálló megoldás


Az alumínium kerítés prémium kategóriát képvisel, mindezt elérhető áron. Amennyiben ez a karbantartást nem igénylő, tartós, elegáns és variálható kerítés megoldás felkeltette érdeklődését, kérjük keresse fel a NÍVÓ Kerítés munkatársait!

Árajánlatot e-mailben és telefonon is kérhet. Lehetőség van személyes megtekintésre is, mely során meggyőződhet arról, hogy miért is ad a cég 10 év teljeskörű garanciát termékeire! A bemutatótermekben és a referenciahelyeken saját szemével győződhet meg az alumínium kerítés számos vonzó tulajdonságáról és a kivitelezés minőségéről.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!