mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Brindza Gábor
Brindza Gábor
Madhouse
Termékfejlesztési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az RC autók építése miért nyújt több élményt, mint egy átlagos hobbi?
2019-12-19 12:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az RC autók az 1960-as években váltak elérhetővé a szélesebb közönség számára. Az egyedileg épített, RC motorokkal meghajtott járművek népszerűsége azóta is töretlen.

Miért több egy átlagos hobbinál az RC autók építése? Erre a kérdésre gyűjtöttük össze a 4 legfontosabb választ.

A versenyzés élménye magával ragadó

A versenyzés igazi adrenalinbomba lehet, hiszen professzionális körülmények között is összemérhető az RC járművek teljesítménye. Az RC járművet építő versenyzők sok esetben akár évekig is dolgoznak azon, hogy minél tökéletesebb és kiegyensúlyozottabb teljesítményt érjenek el.

Az RC versenyzés évről-évre népszerűbb, hiszen hobbi és profi versenyzők számára egyaránt külön eseményeket szerveznek. Az RC járművek teljesítménye mellett természetesen elengedhetetlen a versenyző megfelelő technikai képessége. Rengetegen már első alkalommal örök életre szóló hobbival gazdagodnak, amikor kipróbálják a versenyzést és átélik mindazt az izgalmat, amiért oly sokan rajonganak a sportágért.

Otthonra is beszerezhető egy versenypálya

Az RC autók szerenécsere otthon is tökéletesen használhatók, hiszen már számos különböző versenypálya vásárolható vagy építhető a használatukhoz. Külön pozitívum, hogy bárki elkészítheti a saját versenypályáját tetszőleges méretben. Az RC autós házi bajnokságok mindig kiváló szórakozást garantálnak kicsik és nagyok számára egyaránt, hiszen a versenyzés új élmény szokott lenni a legtöbb résztvevő számára.

Az autó tuningolása és fejlesztése folyamatos kihívás

Az RC autókban szinte minden alkatrész cserélhető és testreszabható. A cserélhető alkatrészek között érdemes kiemelni a motort, amely minden jármű lelke. Az RC motorok között elektromotorok és robbanómotorok egyaránt megtalálhatók.

A versenyzők gyakran cserélik a kerekeket és a felfüggesztést, illetve a váltót is. Akárcsak az igazi versenyautók esetében, az RC járműveknél is minden egyes apró részlet kiemelt jelentőséggel bír. Az autó finomhangolása és lépésről-lépésre történő fejlesztése valódi kihívást jelent. Felemelő érzés, amikor az újítások jobb teljesítményt nyújtanak, és ez a versenyeken is megmutatkozik. Az RC autó építéshez a Modellfutárnál elérhető autómodellek garantáltan magas minőséggel rendelkeznek.

Az RC autó kiállítások mindig kiváló hangulatban telnek

Az RC autó kiállításokon az amatőr és hobbi autóépítők egyaránt képviselhetik magukat, és részletesen megtekinthetik mások alkotásait. Ilyenkor rengeteg hasznos szakmai tanáccsal bővítheti mindenki a tudását, hiszen a kiállítások mindig kötetlen beszélgetésekre adnak lehetőséget. Az ellátogatók új technikai megoldásokat tanulhatnak a profiktól, és elmélyíthetik ismereteiket az RC járművekkel kapcsolatban.

(x)


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!