mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Világítás megoldások az ünnepekkor (x)
2019-12-19 16:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A karácsony elképzelhetetlen fényjáték nélkül. A világítás megoldások segítségével könnyebb mind a kültéri, mind a beltéri dekorációt álomszéppé tenni.

A fények használatával otthonod teljes harci díszben fog ragyogni. Családod ebben örömét lelheti, vendégeid is a szájukat táthatják. De óvatosan, mert a szomszédaid könnyen az irigyeiddé is válhatnak.

Az otthon melegében

A világítások tekintetében a lehetőségek száma jóval szélesebb, mint a karácsonyfa világítás, és az asztalon elhelyezett gyertya vagy a csillagszórók használata. Érdemes is otthonunk belterületén minden helyiségnek kiemelt figyelmet szenteli. Furcsa hatást kelthet egy fényárban úszó nappali egy olyan lakásban, ahol a többi szoba teljesen semleges maradt. Így igyekezzünk minden helyiségben elhelyezni legalább egy-egy szimbólumot, amely az ünnepek hangulatát csempészi a hétköznapi elemek közé. A dekoráció tekintetében előnyösek a világítások, de hangulatfokozás szempontjából bármi karácsonyi stílusú elem is bevethető.

Dekorációs megoldások

Hosszú évekkel ezelőtt a dekoráció tekintetében sokkal kötöttebb volt a divat. A modern világban már szélesebb skála áll a rendelkezésünkre.

Konyhai területen ötletes lehet a mikulásos konyharuha viselete, kiegészítve a karácsonyi abroszokkal. Az étkezőt könnyen karácssonyi hangulatúvá varázsolhatjuk az ünnepi jellegű székszoknyák használatával.

A nappaliban érdemes lecserélni a díszpárnák huzatát ünnepi stílusúra. A hagyományos megoldások mellett a LED világítási kivitelek közül is választhatunk. A LED szalag változatos felhasználásának köszönhetően szinte bármilyen területet kiemelhetünk. Sőt, a LED világítás megoldások között a formavilág is változatos, így akár egy karácsonyi csillagot is beszerezhetünk.

Külterületek

A karácsonyi ünnep nagysága és a téli hónapok sötétsége miatt ebben az időszakban a kültéri dekorációs világításokkal tarolhatunk. Még abban az esetben is, ha nem egy házban, hanem lakásban élünk, amely nagyobb erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

Külterületi kivitelek között a fényfüzérek újragondolt változatai mellett a hagyományos szimbolikájú elemeket is megtalálhatjuk. Ragyogjon minden, aminek ragyognia kell, és ami csak ragyoghat a Te udvarodban is. Ha a kertedben van fenyőfa, ideális felhagyni a megszokott szobai fa állítással. A kertedben található fa is feldíszíthető, az ajándékokat az alá is elhelyezhetitek. A kerti fa karácsonyi fényei az egész utcát be fogják ragyogni.

Tiszteljük a karácsonyi ünnepek hagyományait, de a fényjáték tekintetében itt az ideje felhagyni a régi szokásainkkal. Tökéletes ünnepi hangulatot teremthetünk az egyszerre mesés és földöntúli, de mégis egyszerű világítási megoldásokkal. A világítások fényei különleges ünnepi hangulatban fogják beragyogni az otthonodat.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!