mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kültéri bútorok az igényesen berendezett teraszért (x)
2019-12-19 17:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Hol vannak már azok az idők, amikor egy terasz bútorzata a gyenge minőségű fehér műanyag asztalból és a hozzá tartozó kényelmetlen székekből állt?

Manapság nem csupán a beltéri bútorokkal szemben nőttek meg jelentősen az igények, hanem a kerti bútoroktól is ugyanolyan komfortot és esztétikai hibátlanságot várunk el, mint bármelyik nappaliba való darabtól. Ezért amikor egy fedett vagy fedetlen terület bebútorozása mellett döntünk, mindenképp szánjunk időt a megfelelő minőségű bútorok felkutatására, hiszen nagyon hamar elmehet a kedvünk az otthonosan kialakított udvartól, ha az első kiadósabb vihar után le kell cserélnünk a teljes berendezést.

Miért jó a terasz bebútorozása?

Jó időben szívesen ül ki az ember a szabadba elmélkedni vagy pihenni, és mi sem alkalmasabb erre, mint egy kényelmes kültéri kanapé. A modern kültéri bútorok elegánsak és kényelmesek egyszerre, ezért a szabadban ejtőzés egy külön rituálé lehet a stresszes munkanapok végén.

Vagy amikor kerti partit szervezünk, sokkal komfortosabb mindenkit asztalhoz ültetni ahelyett, hogy a vendégek vadásznák a pihenésre megfelelő helyeket egy tányér étellel a kezükben.

Vannak többfunkciós kerti bútorok is, amelyek nem csupán ülőalkalmatosságként szolgálnak, hanem tárolásra is kiválóak. Ha gyakran sütögetünk a kertben, a kültéri bútorok segítségével szinte egy komplett konyhát is ki tudunk alakítani a kertben, ahol megtalálható minden, aminek beltéren is hasznát vennénk.

A SpaTrend kültéri bútorai között biztosan mindenki talál az igényeinek és stílusának megfelelő kivitelt.

Milyen típusú kültéri bútorokat lehet kapni?

Röviden megfogalmazva szinte mindent, amit beltéren is használunk. Kényelmes, többszemélyes kanapét, öblös fotelokat, kávézóasztalokat, étkezőasztalt székekkel, napozóágyakat, lábtartókat az extra kényelemért, és ne feledkezzünk meg az olyan dizájnelemekről sem, mint például a díszes kaspók vagy a kanapéra helyezhető párnák.

Látható, hogy a teraszunk berendezésének csak a képzeletünk szabhat határt, hiszen mindent lehet kapni, amivel egy terasz igényessé és komfortossá alakítható.

Miben különbözik a kültéri bútor a beltéritől?

Egy prémium minőségű kültéri bútor ellenáll az időjárás viszontagságainak, vagyis nem okoz kárt benne sem az eső, sem a hó, sem a magas hőmérséklet, de még a fagy sem.

Jellemzően olyan anyagból készülnek, melyek jól bírják az UV-sugárzást, vagyis hosszantartó nyarak és évek után sem fakul meg a kárpit színe. Ezek a bútorok vízállóak, ezért tisztántartásuk is igen egyszerű, a legtöbb folt szappanos vízzel könnyedén eltávolítható.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!