mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Vogue Australia új weboldala digitális luxust nyújt olvasóinak
2020-01-03 13:14 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Vogue Australia elindította az átalakított weboldalát, amelynek célja, hogy a nyomtatott termék luxusát és eleganciáját digitálissá tegye.

Az új vogue.com.au a tartalmat és a képeket koncentrálja és új prémium hirdetési elhelyezéseket kínál a hirdetők számára.

"A Vogue Australia 60. évfordulója idei ünnepségének részeként a márka, a tartalom és a legfontosabb ügyfeleink jövőjébe fektetünk be" - mondta Edwina McCann, a főszerkesztő.

"Az új vogue.com.au elindításával egy gyönyörű és gazdagított weboldalt kínálunk közönségünknek, amely a következő évtizedbe vezet majd bennünket."- McCann hozzátette, hogy a kiadvány a Vogue anyavállalatával, a Conde Nast International-el együtt dolgozott az újratervezés során, a Vogue márka új globális tervezési rendszerének elemeit felhasználva.

"Ennek eredményeként a Vogue Australia most közös vizuális narratívát oszt meg világszerte.
"Ausztrália az első engedélyezett piac a világon, amely elfogadta az új Vogue stílust."

A Vogue VIP tagsági programot és a márka eseményeit beépítették a webhelybe, míg a Vogue szerint a hirdetők több mint márka- és tartalomintegrációs lehetőséggel férnek hozzá, mint valaha, valamint új prémium hirdetési elhelyezésekhez, amelyek a közönséget nyomtatott és digitális formában érik el.

"Azt szeretnénk biztosítani, hogy közönségünk a lehető legjobb élményben részesüljön a Vogue Australia fogyasztásakor, bármelyik csatornán. - mondta a News Prestige Network menedzsere, Stuart Fagg. Majd hozzá tette, a következőt, hogy "Ezzel az új webhellyel megemeljük a digitális élményt."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!