mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Miről álmodik a nő? (x)
2020-01-22 10:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mindenki más, így a vágyak tekintetében sincs egyezés. Akad, aki egy szerelmes, hosszú együttlétről álmodik, míg a másik egy gyors és 5 perces kalandra vágyik.

Lássuk, hogy mik a leggyakoribb vágyak a hölgyek körében?!

Piszkos fantázia

Ha szóba kerül, hogy kinek milyen piszkos szexfantáziái vannak, óhatatlanul mindenki a férfiak vágyaira asszociál. Pedig a nők sem az ártatlanság megtestesítői.

Míg a férfiak esetében jól látható az esetleges érdeklődés egy kívánatos nő iránt, addig a nőknél ez nem ennyire nyilvánvaló, de mégis létező dolog.

Nem mindenki feltételezi, de a nőknek is ugyanolyan fontosak a vizuális ingerek, vagy éppen a szexuális fantáziák. Hiszen ők sem arra vágynak, hogy mindig ugyanaz ismétlődjön az unalomig, hanem szeretnének izgalmas és változatos szexuális életet élni.

Bevállalósság és megfelelő partner

Ez a kettő elengedhetetlen ahhoz, hogy a nők is el merjék mondani vagy éppen valóra váltani a meg nem élt, piszkos kis fantáziájukat.
 
  • 1. Mocskos kérés, piszkos beszéd

Nem, nem a trágárságot jelenti a cím, hanem a különböző, jókor, jó időben elhelyezett kérés, utasítás, ami arra vonatkozik, hogy mit tegyen vagy ne tegyen a partner. Persze ez lehet más mocskos mondat is, de az biztos, hogy a nők 80 százalékának plusz löketet ad egy ilyen apróság. Nem utolsó sorban azért, mert így fel merik fedni egymás előtt a vágyaik többségét.
 
  • 2. Sztriptíz klub

Bármilyen megdöbbentő, a nők egy jelentős százaléka érdeklődik az ilyen helyek iránt, persze kizárólag a partnerével. A többség számára inspiráló és izgalmas a miliő, ahol könnyen megjön a kedv egy kis hancúrhoz vagy esetleg egy hármashoz, ha találnak mindenki számára megfelelő partnert.
 
  • 3. Távirányítású eszközök

Nem, nem az autókra és repcsikre gondolunk, hanem sokkal inkább a távirányítható szexkütyükre. Sőt, a többség számára az az igazán vonzó, hogy a kéjt társaságban éli át úgy, hogy a többiek mit sem sejtenek róla. Az pedig még izgalmasabb, ha az irányítás a partner kezében van, és meglepetésként tör rá a kéj. Mindehhez nagy segítség lehet a Black and Silver vibráló bugyi vagy épp a távirányítós vibrációs tojás vagy gésagolyó.
 
  • 4. Sötétben tapogatózás

Bár elsőre szerves részét képezi a fetish szexnek, mégis, a nők több mint fele vágyik arra, hogy bekötött szemmel a partnere kezébe adja az irányítást. Különösen izgalmas, hogy nem tudhatja, hogy mi következik, azaz mondjuk egy hideg vagy éppen meleg érintés érkezik valahonnan vagy talán egy izgató csók.
 
  • 5. Kemény menet!

Nem, nem a verésre vágynak titkon a nők, de egy erotikus hajhúzás, egy ütés a popsira már sokkal izgatóbb elképzelés. Vannak nők, akik nagy örömüket lelik a BDSM-ben, ezért ha így érzed, akkor ne habozz megkérdezni a partneredet, hogy mit gondol róla!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!