mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mit érdemes tudni a lucfenyő zsaludeszkáról? (x)
2020-01-23 07:32 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A zsaluzás egy egyszerűnek tűnő építőipari művelet. A valóság azonban az, hogy nagyon is sok múlik a precíz kivitelezésen.

A megfelelő zsaludeszka kiválasztása pedig az egyik legfontosabb része ennek a folyamatnak. Lássuk, mit érdemes figyelembe venni a zsaluzásnál, és milyen előnyei vanak a lucfenyő zsaludeszkának.

Miért fontos a megfelelő minőségű zsaludeszka?

"Áhh, úgyis elbontjuk a végén!" - a zsaluzásnál sokan csak arra koncentrálnak, hogy minél gyorsabban és olcsóbban elkészíthessék a szerkezetet. Mindegy, milyen, hiszen a zsaluzat a végén úgyis eltűnik... Sajnos az ilyen gondolkodás számos hibához vezet.

A zsaluzás során a deszkák tartják a még csupán félig kész betonszerkezetet. Ha nem megfelelő deszkát választunk, jó esetben csak kisebb esztétikai hibák keletkeznek. Rosszabb esetben a tartószerkezet eltörik vagy elmozdul, így pedig az egész munkánk tönkremegy. Különösen fontos a jó minőségű, új deszka, ha látszóbeton szerkezetet készítünk. Ilyenkor minden sérülés és egyenetlenség nyomot hagy a betonton. Ezeket nem tudjuk később burkolással javítani.

Miért pont lucfenyő?

A Tetőfutár.hu kínálatában kapható lucfenyő zsaludeszkák az egyik legjobb választást jelentik. Ezek a deszkák a maguk nemében magas minőségűek: nem fatelepi hulladékról, használt fáról, bontott anyagról beszélünk. Ellenőrizhető forrásból származó, gondosan előkészített remek minőségű léceket kapunk, mindezt azonban megfizethető áron.

A gyalulatlan és impregnálatlan deszkák kiváló árban kaphatók, mégis tökéletesen megfelelnek a célnak. A fenyőt szerkezetének köszönhetően könnyű vágni, szögelni, csavarozni - ha pedig nem hibás vagy használt deszkákkal dolgozunk, magas minőségű munkát végezhetünk.

Mire jó még a zsaludeszka?

A zsaludeszkát természetesen nem csak a szigorúan vett zsaluzási munkákhoz használhatjuk. Állványok elkészítésére, ideiglenes épületek kivitelezésére és rengeteg építészeti feladatra alkalmasak még ezek az anyagok. A fenyő korlátozottan még az időjárás viszontagságainak is képes ellenállni - így ideiglenes tetőként, kerítésként, raklapként is kiválóan megállja a helyét.

Ha válogatunk egy kicsit a deszkák között, a szebb darabokat akár tovább is tökéletesíthetjük. Gyalulás és felületkezelés után a zsaludeszka is kiválóan használható mindenféle kivitelezési célra.

Deszkát szerencsére ma már akár házhozszállítással is rendelhetünk, így a beszerzés nem jelenthet akadályt. Érdemes az ideiglenes szerkezetből is a lehető legjobbat választani. Ez a sikeres építkezés egyik legfontosabb garanciája.További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!