mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
2020-ban már ilyen egy menő Valentin-napi randi
2020-02-13 10:51 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Bónusz Brigád oldalára minden harmadik vásárló azért érkezik, hogy új dolgokat próbáljon ki, új élményeket keres, 24 százalékuk pedig programötletek után kutat.

Idén a február elseje és 12-e közötti időszakban 12 százalékkal költöttek többet az oldal látogatói, mint tavaly hasonló időszakban. 2019-ben csak Valentin-napi ajándékra több mint 2 millió forintot költöttek a Bónusz Brigád vásárlói. Ami az élményeket illeti, ebben az időszakban idén 18 százalékkal költöttek többet, mint 2019-ben, a külföldi utazásokra fordított összegek a tavaly február eleji időszakkal összehasonlítva 17 százalékkal emelkedtek.

A TOP 10 randiprogram 2020-ban

A 10. legnépszerűbb páros program egy élményfestés, ahol a szerelmesek napján közösen lehet elkészíteni egy képzőművészeti alkotást. Aki nem alkotni, inkább töltekezni szeretne, az páros wellnessben pihenheti ki a hétköznapok taposómalmát párjával - ez volt a szerelmesek napját megelőző időszak 9. legnépszerűbb bónusza. Nyolcadik helyen egy balatoni borkóstoló, hetedik helyen egy páros masszázs végzett - egyedül is kiváló élmény, hát még ha mellettünk fekszik a párunk és beszélgetni is lehet a masszírozás közben. Akik nem önmaguk kényeztetését és a közös lazítást helyeznék középpontba Valentin-napon azok párjukkal együtt törhetik a fejüket a Harc a Trónért szabadulószobában, ahol gyertyafénnyel várnak - így igazi randihelyszínt nyújtanak azoknak, akik közösen szeretnének egy jót szabadulni. Az ötödik helyen egy Valentin-napi páros karikatúra végzett: az alkotók a szokásos virág helyett inkább ezzel okoznának meglepetést - úgy tűnik a Bónusz Brigád látogatói közül is sokan voksolnak erre a nem épp hagyományos, ám igen humoros ajándékra. Természetesen nem csak közös rajzok, hanem a fotók is különleges ajándékot jelentenek: sokan már nem hagyományos fotókban gondolkoznak, ők választották a 3D fotókat, melyek emléket állítanak a közös élményeknek.

A TOP3 Valentin-napi programok közé egy, a Dining City-díj többszörös nyertesénél elkölthető exkluzív vacsora, egy több típusból választható páros masszázs, az első helyen pedig a Cinemapink különleges moziélménye végzett - a fotelos mozizás lett az idei év legnépszerűbb Valentin-napi programja a Bónusz Brigádnál.

Cápa és VR - különleges randevúlehetőségek

Persze a Bónusz Brigáddal a randik világa ennél még különlegesebb is lehet: aki nem éri be a hagyományos programokkal, annak igazi 21. századi program lehet a virtuális valóságba átlépő VR-randi, melynek során a tenger mélyére vagy egy képzeletbeli világba is áthelyezhető a randevú.

Hasonlóan extrém élmény egy cápaalagútban vacsorázni nyitvatartási időn kívül a Tropicariumban, miközben a fejünk felett ráják és cápák úsznak át, mi pedig egy terített asztal mellett várjuk, hogy felszolgálják a választott ételeket.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!