mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Insomniával újul meg a KÖKI Terminál
2020-02-13 10:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A KÖKI Terminál a közelmúltban került új tulajdonoshoz, és híradásokból az is kiderült, hogy a tervek szerint teljesen megújul majd a gigantikus bevásárlóközpont.

A KÖKI a küszöbön álló relaunch-hoz új ügynökséget is választott: az Insomniával az év elején kezdték meg közös munkájukat.

A KÖKI Terminál életében hamarosan egy új fejezet kezdődik a mintegy 6 milliárdos felújítás eredményeképpen. Többek között megújulnak a boltok, a tetőkert és olyan új, eddig hiányzó szolgáltatások jelennek majd meg, mint például a mozi. Ezek miatt szükségesnek éreztük, hogy a bevásárlóközpont kommunikációját is teljesen új alapokra helyezzük, amihez a feladatok mennyisége és sokszínűsége miatt egy olyan közepes méretű, de full service ügynökségre volt szükségünk, akinél kiemelt figyelmet kapunk és nem veszünk el a többi nagy ügyfél között. Így esett a választásunk az Insomniára - nyilatkozta Bárány Kristóf, a KÖKI új tulajdonosa, az Adventum International alapító partnere.

Az Insomnia full service ügynökségként támogatja a megújuló KÖKI-t, ami magában foglalja a stratégia tervezési folyamatokat, az arculattervezést, a kampányok kreatív fejlesztését, a teljeskörű digitális feladatokat, a PR támogatást, a rendezvényszervezést és az üzemszerű kommunikációs feladatokat a relaunch-ig - mondta el Misinszki Ákos, az Insomnia Reklámügynökség ügyvezetője.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!