mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Miért imádják annyian a Luxury fonott rácsvédőt? (x)
2020-03-25 12:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Hogy miért a legnépszerűbb babaágy kiegészítő a fonott rácsvédő? Egyrészt nagyon szépen kiegészíti a babaágyat, másrészt pedig védelmezi a legkisebbeket és nagyobbakat is.

A kicsik, amikor elkezdenek mocorogni és forogni, gyakran beütik a kezecskéjüket vagy a lábikójukat. Ennek persze hatalmas sírás lesz az eredménye, ami neked sem és a kicsinek sem lesz kellemes időtöltés. A fonott rácsvédő ettől könnyedén megvédi.

Mik a legfontosabb tudnivalók a rácsvédőkkel kapcsolatban?

A Peekabooshop.hu-nál kapható Luxury fonott rácsvédők 3 szálból állnak össze, minden szál 5 cm vastag, tehát a fonat teljes vastagsága 15 cm, míg a 4 szálas darabok 20 cm vastagok. Fontos, hogy mint minden kiegészítő esetében, ez is olyan anyagból készüljön, amely teljesen bababarát. Erről akkor bizonyosodhatsz meg, ha a fonott rácsvédő leírásában azt látod, hogy rendelkezik OEKO-TEX tanúsítvánnyal. Az is fontos, hogy antiallergén, bőr- és bababarát legyen, hiszen ez is arról biztosít, hogy az adott termék nem fog okozni semmiféle bőrirritációt a kicsinek.

Rácsvédőket 120 cm-től egészen 400 cm-ig találhatsz, ez azt is jelenti, hogy teljesen rajtad múlik, az ágyon hova kerül a kiegészítő. Minden babaágy más-más méretű fonott rácsvédőt igényel. Manapság már egyre többen választanak kerek babaágyat, ezek esetében azonban a sztenderd 60 x 120-as és a 70 x 140-es darabok számításba sem jöhetnek.

Hogyan lehet feltenni a fonott rácsvédőket?

A babaágytól és a te ízlésedtől függ csupán, hogy hány darab és milyen rácsvédőt szerzel be. Vannak olyan anyukák, akik például csupán a babaágy két hosszabbik oldalára szerelnek fel rácsvédőket. Ez az egészen kicsi és a forgolódós babák esetében tökéletes választás, hiszen így soha nem fogja tudni semmijét sem beverni alvás közben. Az olyan kicsik esetében, akik előszeretettel dobálják a karjukat is alvás közben, a legviccesebb pózokat felvéve közben, érdemes a fejüknél lévő rövidebb rácsra is felszerelni egy védőt. Azoknak az anyukáknak pedig, akik az egységességet szeretik, azt ajánljuk, hogy a kiságy minden rácsára szereljenek egyet a fonott rácsvédőkből. Hogy hány szálasat válassz? A négy szálas vastagabb, így ez nyújt nagyobb védelmet, egy nyugodtabban alvó kicsi esetében azonban elég a vékonyabb darab is.

Milyen színt érdemes választani?

Minden babaágyhoz más-más színű Luxury fonott rácsvédő illik. Egy olyan babaszobába, amely nagyjából egyetlen szín árnyalataiban pompázik, abba akár egy többszínű darab is passzol, míg egy színesebb szobába érdemesebb egyszínű fonásokat beszerezni. A rácsvédőket egyébként nem kell kidobni, mikor megválik a kicsi a babaágytól. A rácsvédőt ölelgetve ugyanis sokkal kellemesebb az alvás.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!