mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A természetes ásványvíz ismérvei (x)
2020-04-17 08:26 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Víz nélkül nincs élet. Ez a megállapítás igaz a bolygóra és minden élőlényre egyaránt. A víz szükséges az élet és az emberiség fennmaradásához.

Manapság már számos ízesített, adalékokkal és színezékekkel bővített ásványvíz kapható a piacon annak érdekében, hogy fogyasztásra buzdítsák a vásárlókat, és hogy minél szélesebb célcsoportot hódítsanak meg a színesebbnél színesebb "vizekkel". Amint az értékes ásványvízbe plusz anyag kerül, azzal értéke elvész, és egy szomjoltónak nehezen nevezhető lötty kerekedik ki belőle, ami az egészségre is ártalmas.

A tiszta és természetes ásványvíz emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása tagadhatatlan és közismert tény. Számos kutatás foglalkozott már a víz hatásaival, mind az emberi szervezet egészére, mind különböző szervrendszerek megbetegedéseire való tekintettel. A szervezet számos funkciója javítható, valamint rengeteg betegség megelőzhető és akár gyógyítható abban az esetben, ha az ember elegendő figyelmet és energiát fordít szervezetére és annak jelzésére, így minden nap beviszi a megfelelő vízmennyiséget.

De miért is olyan egészséges a természetes ásványvíz?

A természetes ásványvízbe nem kerülhet olyan anyag, amely szennyezné azt. Ez a vizet adó képződmény és a vízadó réteg védett a felszíni szennyeződésekkel szemben, így a természet erejének köszönhetően nem csak friss és egészséges, hanem tiszta és minden káros anyagtól mentes vízhez juthat. Mindezen felül, hogy teljes mértékben védett vízadó rétegből származik az ásványvíz, a vizet szolgáltató kutat védő terület veszi körül egy bizonyos területen, amely megakadályozza a szennyeződés bejutását. Ebből fakadóan a víz eredendően tisztának mondható, amely eredményeként nem igényel semmiféle tisztítást, minden kémiai és mikrobiológiai szennyeződéstől teljes mértékben mentes. Mindezek alapján elmondhatjuk, hogy emberi beavatkozástól mentes, kezeletlen, vagyis úgy kerül a palackba, ahogyan azt a természet adta.

A természetes ásványvíz összetevői

Természetessége és kellemes íze abban rejlik, hogy több ezer éven keresztül abba a vízadó rétegbe szűrődött, ahonnan kitermelik. Az ásványvizek sok esetben szén-dioxiddal dúsítottak, de ezt nem lehet idegen anyagnak nevezni, mivel a legtöbb ásványvíz természetes állapotában is tartalmazza a vegyületet. Minden olyan, az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagot, makro- és mikorvegyületet egyaránt tartalmaz, amely jótékony hatással van a test működésére. Nem tartalmaz a szervezetre káros anyagokat, mindemellett energiamentes. Az összetevői folyamatosan mérve vannak, így az ásványvíz által tartalmazott mennyiségnek szigorú határértékeknek kell, hogy megfeleljen.

Amennyiben ön is szeretné felfrissíteni szervezetét és több figyelmet fordítani egészsége megőrzésére, akkor keresse fel a Montivíz ügyfélszolgálatát, munkatársaiknak köszönhetően megismerkedhet a természetes és egészséges ásványvízzel.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!