mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kandikó József
Dr. Kandikó József
Edutus Főiskola
Főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nyomtass gazdaságosan Kyocera 1020D lézernyomtatóval! (x)
2020-04-17 11:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Kyocera 1020D lézernyomtató mára igazi legendává vált, hiszen egyedülálló megbízhatósággal rendelkezik. 300 oldalas lapadagolójával és 20 lap/perces sebességével kiváló segítséget nyújt az irodákban.


A Kyocera 1020D népszerűsége töretlen

Habár a Kyocera már nem gyártja a legendás 1020D-t, azonban számos irodában napjainkban is használják. Nem véletlenül, hiszen ez a típus valóban a legstrapabíróbb lézernyomtatók között szerepel.

10,5 kg-os súlya tökéletesen jelzi, hogy a nyomtató igazán masszív anyagokból készült. Ebben a kategóriában a jelenlegi lézernyomtatók súlya kb. 5 kg, de a 1020D még a strapabíró irodai eszközök korszakából származik.

Méretét tekintve a 1020D terebélyesebb a mai nyomtatóknál. Ez azonban pozitívum is lehet, hiszen az A4-es lapok elférnek a nyomtatóban, így nem lógnak az íróasztalra.

Lapadagolója 300 oldalas, ezért nem kell sűrűn foglalkozni az utánpótlással. Szerencsére az utángyártott tonereket sem szükséges gyakran cserélni, hiszen a gép költséghatékonyan nyomtat.

Ha alacsony lapköltséggel szeretnél nyomtatni, tekintsd meg a Patron és Toner Kyocera tonerkazettáit!

Lézernyomtatók között ma is kiváló a teljesítménye

A veterán Kyocera lézernyomtatóról sokan gondolhatják, hogy a tudása már nem veszi fel a harcot a mai készülékekkel. Szerencsére a 1020D-nek egyáltalán nem kell szégyenkeznie.

20 lap/perces nyomtatási sebességével a mostani lézernyomtatók között is becsülettel megállja a helyét. Automata duplex (kétoldalas) nyomtatás esetén a belső lapfordítás miatt 5 lapot, azaz 10 nyomtatott oldalt készít el percenként.

53 dB-es zajszintje és 384 wattos fogyasztása valamivel a mai nyomtatók átlagos szintje felett áll. Az új nyomtatók halkabbak és kevesebb energiát fogyasztanak, de a különbség nem számottevő.

Bárki egyszerűen kezelheti

Az irodai munkavégzések során fontos, hogy az eszközöket a személyzet egyszerűen és gyorsan kezelhesse. Ilyenkor a kevesebb gombbal felszerelt nyomtatók nagy segítséget jelentenek a dolgozók számára.

A 1020D mindössze 2 gombbal rendelkezik, amelyekkel a törlést és az indítást kezelheted. A 4 állapotjelző LED több információt ad a nyomtatást illetően, mint a mai, 2 LED-es típusok. Segítségükkel a nyomtatási folyamatokat és a kellékállapotot is ellenőrizheted.

USB porttal csatlakoztathatod az irodai számítógéphez, de itt még a régi típusú, soros port is elérhető. Habár vezeték nélküli nyomtatásra nincs lehetőség, de memóriakártyáról bármikor nyomtathatsz.

A Kyocera 1020D még most is egy hatékony munkabírású lézernyomtató, amely számos irodában tökéletes teljesítményt képes nyújtani. Kezelhetősége egyszerű, a költséghatékony nyomtatást pedig utángyártott tonerkazettákkal biztosíthatod.További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!