mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A fali lámpák alkalmazásában rejlő lehetőségek (x)
2020-04-20 10:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A fali lámpa használata napjainkban nemcsak a klasszikus stílust preferálók kiváltságának számít, hanem a modernebb otthonokban is bevett gyakorlatnak számít.

Ezek a fényforrások ugyanis tökéletesen ötvözik a funkcionalitásból és az esztétikumból fakadó előnyöket.

A cikkben bemutatjuk a jellemző felhasználási lehetőségeiket, emellett pedig a stílus és formavilág kapcsán tetten érhető változatosságra is felhívjuk a figyelmet.

Fali lámpák funkcionális, illetve dekorációs célokra

A falra erősíthető lámpatestek és falikarok használatában bőven akad potenciál. Ezek a fényforrások ugyanis egyaránt képesek feldobni a helyiségek hangulatát, illetve gondoskodni tudnak az otthon végzendő tevékenységekhez szükséges fényviszonyokról.

Merthogy a praktikum és az esztétikum között nem a vagy, hanem sokkal inkább az és szót lehet használni a fali lámpák, illetve a falikarok esetében. Ez az állítás pedig a lakás valamennyi pontján megállja a helyét.

Az otthon melyik helyiségeiben jöhet szóba a fali lámpák használata?

Mivel a klasszikus mellett a modern változatok szintén elérhetők a fali lámpatestek kínálatában, ezért az otthon stílusához és bútoraihoz leginkább passzoló modellek kiválasztása sem okozhat nehézségeket.

Az étkező helyiség, a nappali, a hálószobák vagy akár a konyha falain egyaránt helyet kaphatnak ezek a fényforrások, hogy nagyszerű fényviszonyokat legyenek képesek teremteni a lakás valamennyi pontján. Sőt, a megfelelő IP védelemmel ellátott fali lámpatesteket a fürdőszobában is bátran lehet alkalmazni.

Természetesen mindenképp érdemes úgy megoldani a beszerzett fényforrások elhelyezését, hogy a belőlük nyert fény az enteriőrben egyenletesen tudjon szétáradni. Ennek megfelelően kellő megvilágítást kaphat többek között az ebédlőasztal, a kanapé vagy a konyhaasztal is.

A modern vagy a klasszikus stílust kedvelők számára egyaránt elérhetők a fali lámpák

Amikor falra szerelhető lámpatestekről, illetve fali karokról beszélünk, akkor nem kizárólag az antik darabokra lehet gondolni. Mivel a gyártók is felismerték ennek a fényforrás típusnak a népszerűségét, ezért a modernebb példányokból is számtalan opció áll rendelkezésre.

Színek, formavilág és dekorációs megoldások terén gyakorlatilag végtelen lehetőség közül lehet választani, és már-már zavarba ejtőnek is lehetne titulálni a kínálatot.
Vagyis az otthonban megvalósítani kívánt stílushoz, a megteremteni kívánt hangulathoz, valamint a helyiségekben helyet foglaló bútorokhoz tökéletesen illeszkedő lámpatestek megtalálása sem számít lehetetlen küldetésnek.

A fali lámpák segítségével extra változatosság, különlegesség és egyediség csempészhető tehát az otthonba, ennek köszönhetően pedig a családi és baráti beszélgetések és egyéb programok is kedvezőbb fényviszonyok között történhetnek.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!