mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mandalina Rita
Madalina Rita
Flow PR
újmédia stratéga, vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Később rendezik meg a színházi fesztivált és a táncfesztivált is
2020-04-21 09:08 [MTI + Mediainfo.hu]

Nyár helyett ősszel rendezik meg a 64. Velencei Nemzetközi Színházi Fesztivált és a 14. Velencei Kortárs Táncfesztivált a járványhelyzet miatt.

Az idén Antonio Latella vezetésével meghirdetett Velencei Nemzetközi Színházi Fesztivált június 29. és július 13. között tartották volna meg, ehelyett szeptember 14. és 24. között rendezik meg.

A Marie Chouinard által rendezett Velencei Kortárs Táncfesztivált eredetileg a június 5. és 14. közötti időszakra hirdették meg, az új időpont október 13. és 25. között lesz.

Már a koronavírus-járvány kezdetén, március 4-én elhalasztották a 17. Velencei Építészeti Biennále megnyitását: a több mint hatvan ország részvételével meghirdetett seregszemle május 23. helyett augusztus 29-én kezdődik és ugyanúgy november 29-én zár majd.

Nem változik ellenben a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál időpontja: az Alberto Barbera által rendezett eseménysorozatot szeptember 2. és 12. között tartják meg a velencei Lidón - erősítették meg hétfőn.

Ugyanígy a 48. Velencei Nemzetközi Kortárszenei Fesztivál dátumaiban sem terveznek változást: az Ivan Fedele által rendezett seregszemlére szeptember 25. és október 4 között kerül sor.

Hétfőn jelentették be az idén How will we live together? (Hogyan fogunk együtt élni?) címmel meghirdetett Velencei Építészeti Biennále hivatalos kísérőprogramjait is: a Hashim Sarkis főkurátor által szervezett biennáléhoz ezúttal 15 rendezvénysorozat is kapcsolódik majd.

A Velencei Biennále magyar pavilonjában Kovács Dániel és Szabó Levente Othernity - Modern örökségünk újragondolása című kiállítása tizenkét modern budapesti épület újragondolásán keresztül a regionális építészeti identitás újrafogalmazására tesz majd kísérletet.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!