mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Anyák napi videóüzenetek a Mastercardtól
2020-05-03 09:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Közösségi média kampánnyal segítik azokat, akiknek május első vasárnapját édesanyjuktól távol kell tölteniük.

Anyák napja alkalmából fogott össze a Mastercard és a budapesti Katona József Színház. A fővárosi társulat elismert és népszerű színészeinek tolmácsolásában üzenhetnek azok a gyerekek, akik személyesen most nem köszönthetik édesanyjukat, nagymamájukat. Természetesen megtehetik ezt mindazok is, akik kedvelik Ónodi Esztert, Jordán Adélt, Borbély Alexandrát, Fekete Ernőt, Keresztes Tamást és nem utolsó sorban a teátrum igazgatóját, Máté Gábort.

"Sokan vagyunk mi is a Mastercardnál, akik nem tudjuk személyesen köszönteni édesanyánkat, nagymamánkat, de így is szerettük volna különlegessé tenni ezt a napot a számukra. A Katonával közel egy évtizedes a partnerségünk, ők hasonlóan hozzánk - de természetesen a színházi szcénában - régóta a legkreatívabb és leginnovatívabb társulatok egyiknek számítanak, így nem volt kérdés, hogy őket hívjuk segítségül. Reméljük, hogy ezekkel a videókkal felbecsülhetetlen pillanatokat tudunk szerezni az üzenet feladóinak és címzettjeinek egyaránt" - mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért felelős igazgatója.

"Köszönettel vettük a Mastercard megkeresését, hiszen mindig öröm, ha mint legrégebbi partnerünkkel, együtt dolgozhatunk egy kreatív feladat megvalósításán. Magunkénak éreztük a kezdeményezést, mert tudjuk, az édesanyáknak, nagymamáknak milyen nehéz, hogy szeretteiket már hetek óta nem ölelhették magukhoz. Reméljük, a videókkal enyhíthetjük a személyes kapcsolat hiányát és hozzájárulhatunk, hogy az ünnep ilyen körülmények között is ünnep maradhasson" - tette hozzá Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!