mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Marsalkó Dávid versével köszönti az édesanyákat a Vodafone
2020-05-03 10:45 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az idei Anyák napja más, mint korábban, hiszen sokan távol vagyunk szeretteinktől.

A Vodafone felkéréséből a Halott Pénz zenekar frontembere, Marsalkó Dávid írt egy igazán különleges Anyák napi verset, melyet a Vodafone dolgozói mellett Istenes Bence, Csobot Adél, Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok, Vogel Adrienn autóversenyző, Lina és Panni vloggerek, illetve maga a vers szerzője mutatnak be egy rendhagyó videóban.

Ahogy sok minden más, úgy az Anyák napja is más lesz idén, hiszen sokan nem tudjuk személyesen felköszönteni édesanyánkat, nagymamánkat. Ugyanakkor ahogy a normál mindennapokban is, de az ilyen jeles napokon még inkább odafigyel arra a Vodafone, hogy mindenki számára megteremtse a kapcsolódás lehetőségét.

A Vodafone egy különleges vers formájában szeretne kedveskedni az édesanyáknak és nagymamáknak Anyák napja alkalmából: a vállalat felkéréséből a Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid írt egy rendhagyó Anyák napi verset, amely reflektál a jelenlegi helyzetre, azaz arra, hogy bármilyen távol is vagyunk édesanyánktól, mégis tudunk kapcsolódni.

"Örültem a felkérésnek, valahogy ebben az időszakban jobban el tudtam merülni a versekben, mint a dalszövegekben. Ráadásul a korlátozások és az önkéntes karantén miatt régóta nem tudtam találkozni a szüleimmel, ami még jobban felerősítette az érzéseimet." - mondta el Marsalkó Dávid a felkérés kapcsán.

A verset a Vodafone dolgozói mellett a vers szerzője, Istenes Bence, Csobot Adél, Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok, Vogel Adrienn autóversenyző, illetve Lina és Panni vloggerek mutatják be egy közös Anyák napi, köszöntő videóban.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!