mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Átalakul az M5 műsorstruktúrája
2020-05-04 11:44 [MTI + Mediainfo.hu]

A közmédia március közepe óta segíti oktatási tartalmakkal az otthon tanuló diákokat. Az érettségi vizsgákhoz igazodva az M5 csatorna átalakítja műsorstruktúráját.

A közlemény szerint Érettségi című műsoruk lekerül a palettáról, azonban az Alsós - Sulikalandok, a Felsős és a Mindenki Akadémiája adásait továbbra is sugározzák.

A délelőtti műsorstruktúra változatlan marad, minden hétköznap reggel 8 órától 12.30-ig alsós és felsős diákoknak szánt műsorokat sugároznak, de nyelvtanulással, valamint történelemmel és irodalommal is foglalkoznak.

A délutáni műsorstruktúrában helyet kap a Mozogj otthon! elnevezésű műsor, amelyben hivatásos gyógytornászok 10 perces adásokban mozgatják meg a nézőket.

Este 7 órától vetítik a Magyar Krónika című kulturális magazin korábbi adásait, 19.30-tól látható a Nagyok című magyar dokumentumfilm-sorozat ismétlése, 20 órától pedig újra leadják a Mindenki Akadémiája aznapi részét. 20.30-kor kezdődnek az M5 esti színházi közvetítései, filmjei, koncertjei - áll a közleményben.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!