mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kezdje ízületi fájdalmak nélkül a nyarat! (x)
2020-05-22 10:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Testünkben több száz ízület és porc található, melyek erősségeit vagy éppen gyengeségeit nap mint nap érezheti.

A porc szerepe, hogy megvédje a csontvégeket a súrlódástól, így pedig a sérüléstől. Lényeges azonban, hogy a porc nem gyógyul és nem nő újra, sőt, idővel természetesen romlik az állapota, azonban mozgással, megfelelő étrenddel és táplálékkiegészítőkkel az artrózis késleltethető.

Tudjon meg többet a porcokról!

Az ízületek ízületi fejből, árokból, ízületi porcból, tokból, ízületi nedvből és szalagból állnak. A bemélyedő ízületi árokkal az egyik csont rásimul a másik csont domború ízületi fejére. Mindkettőt csont borítja, köztük pedig az ízületi folyadék, tok és ízületi nedv van, amely az ízületek mozgékonyságát biztosítja. Megkülönböztetünk feszes, egytengelyű, kéttengelyű, háromtengelyű ízületeket. Abban azonban megegyeznek, hogy az idő múlásával csökken mindegyik rugalmassága.

Az ízület merevsége az artritisz egyik vezető tünete, ehhez párosulhat fájdalom és időnként duzzanat is, gyakran pedig gyulladás is fellép. Az időskorban jelentkező oszteoartrózist elhasználódás, súlyos kopás okozza.

Ne éljen fájdalommal!

Az artritisz kezelése történhet fizioterápia segítségével, amelynek keretében a csökkent rugalmasságú ízületeket mozgatják, ezzel erősítve az ízületet körülölelő izomzatot, valamint elengedhetetlen a fájdalomcsillapítás és a gyulladáscsökkentés is.

Mindehhez érdemes olyan táplálékkiegészítőt választani, amely magas glükozamin tartalmú és ezzel hatékonyan segíti az ízületek regenerálódását. A Mannavita Arthro4 zöldkagyló kapszulája egyedülállóan tiszta zöldkagylókivonatot tartalmaz, amely a benne lévő glükozaminglikánnak köszönhetően növeli a kötőszövetek rugalmasságát és segít visszaadni a szalagok rugalmasságát. Emellett tartalmaz még a vázrendszer számára nélkülözhetetlen vitaminokat (főleg E- és D- vitamint), ásványi anyagokat és gyulladáscsökkentő hatású Omega-3 zsírsavakat.

Az Arthro4 kurkumatartalmának (különösen a polifenos antioxidáns vegyületének) köszönhetően kivételes gyulladásgátló, immunrendszer-erősítő és fájdalomcsillapító hatással bír. Ezenkívül az afrikai ördögkarom, más néven ördögcsáklya régóta ismert duzzanatcsökkentő gyógynövény, melyet ízületi betegségek és reumatikus panaszok kezelésére használnak. Végül a boswella, azaz a tömjénfa is kiemelendő, melyről érdemes tudni, hogy a gyantája számos bioaktív összetevőt rejt. Szedésével a gyulladásos folyamatok sikeresen meggátolhatók és magas kalcium tartalma miatt az ízületek regenerációját is segíti, hiszen azonnal beépülnek a hatóanyagok.

Az összetevők egymás hatásait erősítik, és a készítmény szedésével hatékonyan hozzájárulhat a terápia sikeréhez. Mindezt pedig mellékhatás nélkül teheti, így pedig a fájdalmon kívül más vesztenivalója nincs.

Kezdje el még ma a zöldkagyló kapszulát szedni, és legyen az idei nyár mozgalmas és gondtalan.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!