mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bicajozz okosóra segítségével, és kövesd nyomon teljesítményed (x)
2020-05-22 14:33 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett okoseszközök, legyen az okosotthon, okostelefon vagy okosóra.

Ma már mindannyian arra törekszünk, hogy különböző folyamatokra ne kelljen kifejezetten nagy figyelmet fordítani, hanem legyen egy eszköz, amely szinte helyettünk gondolkodik. Ilyen eszköz lehet a sportoláshoz, futáshoz, edzéshez és kerékpározáshoz egyaránt használható okosóra vagy sportóra. Sportág specifikusan is kiválaszthatod a neked megfelelő sportórát, amely azt fogja mérni, amire a te sportágad tekintetében szükség van.

Miért hasznos az okosóra?

Egy jó minőségű sportóra esetében minden szempontból megbízhatóságot várhatsz el, legyen bármilyen időjárási elem, amely éppen ér - erős napsütés, hó vagy heves esőzés. Mindemellett az adatok pontossága is elsődleges, egy versenyre felkészülő számára elengedhetetlen a pontosság, mivel akár a győzelem is múlhat rajta. Élettartama legyen hosszú, és üzemidejével lehessen tervezni, amikor egy hosszabb kerékpározásra készülsz, te sem örülnél, ha félúton kikapcsolna a készüléked. Mindezek tudatában elmondhatjuk, hogy teljesítményének tükröznie kell azt, amit az ember az ára alapján elvárna tőle.

Továbbá a kinézet sem másodlagos, manapság az olyan órák a legnépszerűbbek, amelyeknél a sportos jelleg másodlagos, és inkább hasonlítanak egy elegáns órához, hogy akár üzleti megjelenés esetében is viselhető legyen. Márkák tekintetében a Garmin a legismertebb, de a tipikus telefonos márkák is nagy népszerűségnek örvendenek, mint az Apple, a Samsung vagy a Garrett, mivel specifikusságuknak köszönhetően egy adott operációs rendszerrel működnek együtt.

Létezik továbbá az Elements, ami egy spanyol márka, és ár-érték arányban a legkedvezőbb, a Xiaomi, amely kínai márka, és a Sigma, amely német gyökerekkel rendelkezik.

A kerékpározáshoz használatos okoseszköz jellemzői


Kerékpározáshoz, mivel a távok sokkal nagyobbak és a sebesség is magasabb, valamint ismeretlen terep is szerepel az úti célok között, így olyan órát kell beszerezned, amely nem csak az aktuális edzésről nyújt információt, hanem teljesítményed változásairól, fejlődésedről és fizikai állapotodról egyaránt. Sőt, ha szeretnéd, hogy baleset vagy valamilyen megoldatlan probléma felmerülése esetében segítséget tudjál hívni a vészhelyzet helyszínére, akkor a Garmin Fénix 5S Plus Sapphire számodra a legjobb választás.

Eszköztára hatalmas, ezzel ellentétben külseje egyszerűen elegáns. Mérete kicsi és kompakt, így nem zavar a mindennapokban. Legnagyobb előnye, hogy több mint 20 különböző sportág beállítható, így specifikusan mérheti mozgásodat.

Amennyiben te is szeretnéd teljesítményedet a megfelelő eszköz segítségével mérni, valamint monitorozni edzésről edzésre, akkor keresd fel a Bicajozz.hu weboldalát, ahol számos okosóra közül válogathatsz.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!