mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Fotórendszerező programok, amik megkönnyítik a mindennapjaidat (x)
2020-05-22 15:44 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Biztosan te is gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne a meglévő fényképeidet rendszerben látni.

Manapság mindenki zsebében ott a telefonja és minden pillanatot képes megörökíteni egyetlen kattintással. Így az évek során rengeteg mennyiségű kép gyűlik össze.

Fotózás napjainkban

A mindennapi örömök megörökítéséhez legegyszerűbb, ha a telefonunkkal fényképezünk, hiszen ez mindig kéznél van. Bár már nem gyakran, de előfordul az is, hogy előbukkan egy-egy fényképezőgép a nevesebb eseményeken.

Azonban ha szortírozásra kerül a sor, és kiválogatnánk például egy-egy személyről készített képeinket, vagy esetleg egy adott eseményen készített legjobb képeket, akkor általában problémába ütközünk. Hiszen rengeteg időbe telik, mire a telefon és a fényképezőgép képeit átnézegetjük. Ha pedig ez megvolt és kiválasztottuk a képeket, át kell tennünk "valahova", ahol szintén válogathatunk. Itt viszont már csak a legjobbak közül szemezgethetünk. De nézzük csak, hogyan könnyíthetjük meg mindezt!

Fotórendszerező appok
 
  • Google Fotók


Ez a legegyszerűbb megoldás. Nem számít, hogy telefonon, memóriakártyán vagy a számítógépeden vannak a fényképek, a Google Fotókkal könnyedén beállíthatod, hogy fényképeid felkerüljenek a felhőbe. Így nem vesznek el a képeid, és mellette még a tárhelyed is felszabadul. Valamint egyszerű megoldást nyújt a fenti problémára is, hiszen bárkivel megoszthatod, akivel szeretnéd, és így egymás eszközeiről egy helyre rakhatjátok a kívánt képeket. Ezt követően már csak a végső válogatást kell elvégezned, és már rendelheted is a fotókönyvet vagy vászonképet. Ha vászonkép rendelésen gondolkodsz, látogass el a vaszonkep.hu oldalára.
 
  • Flickr


Ennek az alkalmazásnak az előnye, hogy bármely eszközről elérheted fotóidat. Az applikáció automatikus feltöltéssel és okos keresővel is el van látva. Hátránya, hogy csak 1000 fotónyi tárhelyet biztosít.
 
  • Slidebox


Ez egy rendkívül izgalmas és érdekes alkalmazás. Ennek segítségével könnyedén rendszerezheted fényképeidet. A fotókat felfelé húzva rakhatod kukába. Ez még nem véglegesen törli, csak berakja egy törlés előtti tárolóba. Innen még megmentheted a képeket, de véglegesen is törölheted azokat. A képek alatt alul pedig albumokat hozhatsz létre, így egyetlen kattintással könnyedén rendezheted a képeket.
 
  • Ever


Ennek az alkalmazásnak az előnye, hogy az összes meglévő platformról (Facebook, Instagram, stb.) összegyűjtheted a képeket. Az app felismeri az ismerőseidet, és csoportokba rendezi a képeket szereplők szerint. Ennél az alkalmazásnál is van lehetőséged albumokat létrehozni és ezeket meg is tudod osztani azzal, akivel szeretnéd.
 
  • Zyl


Ez az alkalmazás nem a fent említett problémában tud segítséget nyújtani, kicsit másabb. Itt egy "emlékvideót" készít dátum, helyszín, emberek szerint, és ezt lapozhatod végig.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!