mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ingatlanbefektetés válság idején: ezért érdemes Miskolcot választani (x)
2020-06-19 09:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A borsodi megyeszékhely eddig nem tartozott a lakásvásárlók kedvencei közé. A környék nehéziparának csődje után a megélhetési nehézségek miatt sokan inkább a fővárosba indultak munka után nézni.

A városról sokáig a rossz közbiztonság és az avasi szegregátum jutott mindenki eszébe. De ideje másképpen gondolni Miskolcra.

Milyen ingatlanokat lehet venni Miskolcon?

A cikk megszületése idején az Ingatlannet.hu oldal kínálatában több tucat miskolci ingatlan szerepelt, szinte egytől egyig igényesen felújított, de legalábbis karbantartott állapotban. Az árak viszonylag alacsonyak, már egy budapesti belvárosi lakás árának harmadáért is kaphatunk viszonylag jó fekvésű, 50 nm-es panellakást.

Kis keresgélés után akár luxusigényeket kielégítő, nagy kerttel rendelkező, szép fekvésű, világos ingatlanokat is találunk, de a belvárosi, nagypolgári lakások között is válogathatunk. Miskolcra költözni egyáltalán nem azt jelenti, hogy meg kellene elégednünk egy kockaházzal vagy unalmas panellel. Van tér az újításoknak.

Fejlődik a város?

Miskolc a szépen fejlődő városok közé tartozik. A Modern Városok programnak köszönhetően a környék turisztikája is sokat erősödött. A Miskolctapolca Barlangfürdő és a diósgyőri vár is régi-új fényében tündököl. Ez a fellendülés sokat segít a környék gazdaságának, egyben a lakásvásárlást is jobb befektetéssé teszi.

Az utóbbi időben több nagy cég is munkahelyteremtő beruházásokat végzett a környéken, ma már nem csak az iparban, de a gazdaság és a művészetek területén is viszonylag könnyű elhelyezkedni, de az élet a fővároshoz képest jóval olcsóbb.

A programnak köszönhetően fejlődik a közlekedés, és a térfigyelőkamera-rendszernek hála, a közbiztonság is javul. Sok fiatal marad a városban a szép környezet, a munkalehetőségek és a javuló körülmények miatt. Összességében a környék újra felszálló ágba lendült - így már sokkal vonzóbb.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!