mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bauer András
Bauer András
Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi docens


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Robomow robotfűnyíró az igényes és esztétikus pázsitért (x)
2020-06-19 12:41 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Robomow robotfűnyíró rendszeres alkalmazásával a kerti munkák egészen új világa tárulhat elénk.

A sok időt igénylő, körülményes és sokszor nehéz fűnyírás mostantól automatizált folyamat lehet, a végén mesésen szép végeredménnyel.

A cikkben a Robomow robotfűnyíró használatából fakadó előnyöket részletezzük, külön figyelmet szentelve azoknak a kényelmi és biztonsági funkcióknak, amelyek tovább növelik a készülék értékét.

Hogyha a kerti fű szép és ápolt, akkor jobban esik a szabadban töltött idő

A rendszeresen ápolt, karbantartott és gondozott kert látványa szemet gyönyörködtető. Ha pedig már a látványról beszélünk, annak elengedhetetlen része az egyenletesre nyírt, élénkzöld és szabályszerű pázsit.

Ilyen körülmények között az ember szívesebben megy ki a kertbe, nyugodtabban engedi ki a gyerkőcöket játszani, illetve nagyobb kedvvel szervez grillpartyt egy szombat estén. A tartósan esztétikus pázsit ugyanakkor igényli a munkát, konkrétabban fogalmazva a rendszeres fűnyírást.

A Robomow robotfűnyíró kényelmesebbé varázsolja a fű gondozását

A kerti fű nyírása nem kétperces feladat. Hogyha a hátsó kertünk nagyobb az átlagnál, akkor sokszor az egész szombat délelőttünket a fűnyíró társaságában tölthetjük, méghozzá kéthetente. Joggal merül fel kérdésként, hogy a mai rohanó világban kinek van erre ideje?

Erre a problémára kínál hathatós megoldást a Házirobotok.hu webáruháznál kapható Robomow robotfűnyíró. Vagyis az az okoskészülék, ami elvégzi helyettünk a fűnyírást, mi pedig nyugodtan foglalkozhatunk másfajta tevékenységekkel. Ráadásul mindez úgy valósul meg, hogy az elvégzett munka minősége tökéletesen meg is felel az elvárásoknak.

Mindezek mellett a készüléket változatos körülmények között is bevethetjük, mert mindenféle hiba nélkül meg fogja oldani a dolgot. Szépen lenyírja a füvet, majd a munka végeztével visszaáll a dokkolóállomásra.

A Robomow robotfűnyíró egyéb különleges funkciói

A Robomow robotfűnyíró tervezői és megalkotói igyekeztek olyan funkciókat is beépíteni a készülékbe, amelyek tovább szolgálják a kényelmes és zavartalan használatot. Ennek szellemében a robotfűnyíró többek között esőérzékelővel is el van látva, ezáltal hibátlanul alkalmazkodik az időjárási körülményekhez.

A normál fűnyírás mellett kérhetjük tőle a szegélynyírást vagy a lejtő nyírását is, mert a nehezebb körülmények között is jól boldogul. A vágási magasság értelemszerűen tetszés szerint szabályozható, méghozzá a kettő és hat centiméteres magasság között.
A tervezők a biztonság fontosságáról sem feledkeztek meg. Ennek szellemében a Robomow robotfűnyíró gyerekzárral van ellátva, az illetéktelenekkel szemben pedig lopásvédelemmel is felszerelték. Nem mellesleg halkan dolgozik, a működése pedig nem károsítja a környezetet.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!