mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mi kell egy jó strandoláshoz? (x)
2020-06-19 14:42 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Hamarosan itt a forró nyár, és mi már azon gondolkodunk, hogy mégis hogyan tehetnénk tökéletessé egy-egy kiruccanást vagy nyaralást.

Természetesen vannak olyan kellékek, amik nélkülözhetetlenek ilyenkor, sőt, még ajándéknak is kitűnőek. A következő pár sorban most ezekről olvashatsz bővebben.

Strandolás, mint terápia?

Nemrégiben különleges kutatási eredmények láttak napvilágot, amelyek bebizonyították, hogy a strandolás rengeteg előnnyel járhat mind a fizikai, mind a mentális egészségünk szempontjából.

A The Journal of Environmental Psychology tudományos szaklapban lett közzétéve az a tanulmány, amely szerint a strand és a vízpart egyfajta testi-lelki erősítőszerként működik. Sőt, kifejezetten neurológusok ajánlották a hasonló programok beiktatását.

Az ideális vízparti körülményeket az alacsony árapály és az enyhe hőmérséklet biztosítja. A strand továbbá egy olyan hely, ahol mindenki boldognak érzi magát, hiszen a víz hullámai és a nap sugarai együttesen dolgoznak annak érdekében, hogy ellazuljon a test, és megszabaduljunk a fájdalomtól.

Strandos öltözet

Természetesen, ha strandra mész, kötelező bikiniben vagy legalább valamilyen rövidnadrágban megjelenni, de néhány kiegészítő is kihagyhatatlan elemnek bizonyul öltözéked esetében. Ilyenek például a különböző színekben pompázó, divatos napszemüvegek, amelyek védik szemedet a káros UV-sugárzástól. Ugyanakkor kaphatsz nyári kalapot, legyezőt, de egy strandtáska is kitűnően hasznosítható.

Ne feledkezz meg az utazás létfontosságú termékeiről sem, a táskákról. Ugyanis, ha e területen jól választasz, sokkal praktikusabban pakolhatsz az útra. Az Ajándékok.shop webáruház minőségi táskái között te is kiválaszthatod a megfelelő darabot.

Szórakozás a strandon

Ha aktívan szeretnéd eltölteni az időd, akkor szerezz be néhány egyszerű, de nagyszerű játékot! Egy strandra való társasjátékszett, tollaslabdakészlet, versenyfrizbi, foci- vagy strandlabda téged is aktivizálhat. A gyerekek számára pedig egy színes homokozószett vagy papírsárkány is élménnyé teheti az ott töltött pillanatokat.

A pihenést pedig egy strandszékkel, gumimatraccal, italosdoboz-tartóval vagy függőággyal teheted teljessé. Egy jó könyvvel a kezedben minden megvan a zavartalan pihenéshez.

Remélem, hasznosnak találtad a strandtippeket és neked is felejthetetlen lesz a nyarad. Ha szeretnéd, más területen is hasznosíthatod a felsorolt ötleteket, például az ajándékozás terén.

Ha neked is van olyan ismerősöd, aki az egész nyarat a strandon tölti, akkor bátran összeválogathatsz neki egy "strandszettet", így már az ajándékon sem kell törnöd a fejed.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!