mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A távolról történő munkavégzést segítő TeamViewer Remote Access (x)
2020-06-19 15:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az elmúlt időszakban tapasztalt járványhelyzet még inkább felerősítette azokat az igényeket, amelyek a távolról történő munkavégzést szolgáló megoldásokra vonatkoznak.

A TeamViewer Remote Access pontosan az ilyen típusú keresletre kínál hatékony megoldást.

A cikkben kiemeljük a szoftver használatából fakadó előnyöket. Emellett pedig arra is rá fogunk világítani, hogy mennyire kedvező áron lehet hozzájutni a TeamViewer Remote Accesshez, akár kisvállalkozóként is.

Miben rejlik a TeamViewer Remote Access alapvető hasznossága?

Amennyiben a távolról történő rendszeres munkavégzésről beszélünk, akkor a hatékonyság mellett a biztonságnak, illetve az adatok védelmének legalább akkora jelentősége van. A szoftver pontosan ebben jelent hathatós segítséget.
Kifejezetten azon felhasználók számára jelent nagyobb hozzáadott értéket az alkalmazása, akiknél mindössze egy korlátozott számú eszközhöz való hozzáférésre van csak szükség. Ők viszont munka közben lokációtól függetlenül is kapcsolatba léphetnek bárkivel, bármilyen ügyben, továbbá bármikor.

Kiknek érdemes leginkább a TeamViewer Remote Access használatában gondolkodni?

A TeamViewer Remote Access alkalmazása racionális lehet valamennyi kis- és középvállalkozás számára, projekt alapon dolgozó szabadúszóknál, illetve számos esetben nagyobb cégeknél is.

Szintén érdemes megemlíteni azokat az együttműködéseket, ahol a nagy földrajzi távolság miatt szükség van áthidaló megoldásra a hatékony kommunikáció elősegítése végett.

Természetesen azoknál a vállalkozásoknál is egyértelműen szóba jöhet a TeamViewer Remote Access használata, ahol az új és meglévő ügyfelekkel kapcsolatos kommunikáció erősítésén kell dolgozni.

A szoftver többek között a projektalapú együttműködések eredményességére is jótékony hatást gyakorolhat, ahol nincs mindig lehetőség a személyes találkozóra. Ráadásul a hozzáadott érték és a kétségtelen hasznosság mellett abszolút megfizethető áron érhető el.

A TeamViewer Remote Access mellett szól még a kiváló ár-érték arány

Akár havi szinten 16,50 dollárért cserébe is elérhető a TeamViewer Remote Access felügyelet nélküli, távoli hozzáférést biztosító szolgáltatása, méghozzá nem kevesebb, mint három licenccel rendelkező számítógéphez.

Ez tényleg minimális összegnek felel meg, ráadásul tökéletesen illeszkedik a felhasználók részéről felmerült igényekhez. A szolgáltató elmondása alapján ugyanis gyakran fordultak hozzájuk azzal a kéréssel a vásárlók, hogy kisszámú számítógéphez szeretnének kapcsolódni.

A TeamViewer Remote Access tehát egyértelműen lehetőséget biztosít a platform lehetőségeinek a kihasználására akár a sebességnek, a használat egyszerűségének vagy pedig a biztonságnak a kockáztatása nélkül.További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!