mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Brindza Gábor
Brindza Gábor
Madhouse
Termékfejlesztési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Több mint 735 millió forintból újul meg a dunaújvárosi mozi
2020-06-22 10:50 [MTI + Mediainfo.hu]

Több mint 735 millió forintból újul meg a dunaújvárosi mozi - közölte a Fejér megyei város önkormányzata az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a magyar tulajdonú KULTIK Mozihálózat a közelmúltban négy évre nyerte el a dunaújvárosi mozi üzemeltetési jogát és a májusi műszaki átadást követően megkezdte az ingatlan belső átalakítását megtartva az épület ikonikus jegyeit.

A Szrogh György által tervezett épület külső felújítása és energetikai korszerűsítése 635 millió forintba került, a KULTIK pedig további több mint 100 millió forintot költ a belső átalakításra - írták.

A közleményben idézték Szabó Krisztiánt, a KULTIK ügyvezető igazgatóját, aki kiemelte: 517 darab, minden igényt kielégítő mozifotelt szerelnek be 35 millió forint értékben. Emellett két Christie márkájú vetítőgép érkezik, a kisterem pedig 45 férőhelyes lesz. Az épületben klasszikus mozibüfét üzemeltetnek majd.

Pintér Tamás dunaújvárosi polgármester (Rajta Újváros! Egyesület) a közleményben úgy fogalmazott: az épület 1952-es teljes átadása óta nem volt hasonló mértékű felújítás, az új üzemeltető 100 millió forintos beruházását pedig azért is fontosnak nevezte, mert különben ezt a városnak kellene állnia, amire jelenleg nincs forrás.

A mozi ezentúl bevételt is hoz majd Dunaújvárosnak a koncessziós díj megfizetésével - mutatott rá a polgármester, hozzátéve, hogy a rászorulóknak továbbra is lesznek szociális mozijegyek.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!