mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Balogh Erika
Balogh Erika
Insomnia Reklámügynökség
stratégiai tervező


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kinyitotta kapuit a MiniPolisz
2020-06-24 10:11 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Újra megnyílt a MiniPolisz családi szórakoztatóközpont, ahol a MÁV interaktív standján várja a közös szórakozásra nyitott családokat.

A MÁV mini állomásán a vasutat kedvelő gyermekek számára különleges élményeket kínál az interaktív vezetőállás, forgalmi iroda és vasúti átjáró, ahol a kis vasutasok mozdonyvezetőként vagy akár forgalmi szolgálattevőként is kipróbálhatják magukat.

A budapesti Király utcában található MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves gyermekek játék közben ismerkedhetnek meg a felnőttek számukra elérhetetlen dolgaival, így a vasúttal is. A stand kialakításakor fontos szempont volt, hogy a kicsik egyszerűen, játékos formában kerüljenek közelebb a vasút és az utazás világához, és így ismerkedjenek meg az alapvető biztonsági szabályokkal.

A játékvárosban néhány órára megfordul a világ és a gyerekekből egy szempillantás alatt válhat postás, rendőr, pénztáros, tűzoltó, szakács, pincér, de még állatorvos is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!