mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hasznos tudnivalók a külföldi csomagküldésről (x)
2020-07-13 09:02 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Csomagot szeretnél küldeni külföldre, de tapasztalatlan vagy a témában? Kérdéseid vannak, de nem tudod, hol tájékozódhatnál?

Akkor jó helyen jársz, cikkünkben minden szükséges információt összeszedtünk a külföldi csomagszállításról. Olvass tovább!

Csomagküldés külföldre - sosem volt ilyen egyszerű!

A csomagküldés külföldre sosem volt ilyen egyszerű - nincs sorban állás, nem kell hosszasan várakozni a postán, ahonnan akár hetek múlva sem ér célt a csomag. A mai futárszolgálatok világszerte vállalnak kézbesítést, és az egész folyamat intézhető online, így akár az otthonunkat el sem hagyva rendelhetjük meg a külföldre történő csomagszállítást. Akár magánszemélyhez, akár külföldi webáruházba küldenénk csomagot, a Csomagnet.hu partnereire lehet számítani!

A Csomagnet.hu partnerei


A cég több partnerrel is rendelkezik, akik vállalják a külföldre való csomagkézbesítést. Ide tartozik a TNT, amely expressz szolgáltatása keretében akár 1 munkanapon belül is szállít, de választhatjuk a DPD és a GLS futárcég szolgáltatását is. Utóbbi csomagküldő cégről a Csomagnet.hu weboldalán sok hasznos információt olvashatsz.

Csomagküldési díjak


Ami a csomagküldési díjakat illeti, mivel a Csomagnet.hu meglehetősen nagy forgalmat bonyolít le, ezért kedvezőbb áron tudja közvetíteni az egyes futárcégek ajánlatait. Már néhány ezer forinttól kezdődően kérhetünk szállítást külföldre, sőt, ha valamelyik külföldi webáruházba szeretnél visszaküldeni csomagot, extra 5% visszáru kedvezményt vehetsz igénybe. Jól hangzik, ugye?

Online kalkuláció

Nagy segítség, hogy a cég oldalán keresztül online kalkuláció is végezhető, ami azt jelenti, hogy a csomagra vonatkozó adatok megadása után a kalkulátor megmutatja, hogy a bevitt feltételekkel melyik cég milyen áron vállalja a csomag külföldre való közvetítését. Az árak ezáltal összehasonlíthatók, így mindenképpen azt az ajánlatot választhatjuk ki, ami a számunkra legkedvezőbb.

Rendelésleadás akár regisztráció nélkül

A weboldal átlátható és logikus felépítésű, még csak regisztrálni sem kell a rendelés leadásához, habár ajánlott, mivel az több szempontból is hasznos. A felhasználói fiókkal rendelkezők követhetik a csomag útját, és a rendszer a megadott adatokat is elmenti, ezért az újabb rendelésnél nem kell újra bevinni azokat. További előnyös szempont, hogy a csomagcímke automatikusan generálódik, amit a legtöbb esetben (a TNT-nél nem) a futár magával visz, ezért még a címkenyomtatással sem kell bajlódni.További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!