mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Eszközök, amik jól jönnek medencetisztításnál (x)
2020-07-16 09:41 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Annak érdekében, hogy élvezni tudjuk a medencében töltött időt, gondoskodnunk kell arról, hogy mindig tiszta legyen.

különben nem csak kellemetlenül fogjuk magunkat érezni, hanem még egészségügyi kockázatot is jelent amellett, hogy a felgyülemlő szennyeződések miatt a medence élettartama is csökken. Nézzük, milyen termékeket vethetünk be a medencetisztításnál!

Medencetisztító eszközök


A medence vize mellett magának a medencének a tisztítása is nagyon fontos feladat, hiszen ha a medence tisztítása elmarad, az végső soron befolyásolja a medence vizének minőségét is. Emiatt gondoskodni kell a rendszeres tisztításáról, akár manuálisan, akár gépi módszerekkel.

Sokat tud segíteni az is, ha takarófóliát használunk, amikor éppen nincsenek fürdőzők a medencében. Ez megakadályozza, hogy a levelek és más szennyeződések beleszálljanak a vízbe. Fontos, hogy olyan fóliát válasszunk, ami teljesen lefedi a medencét, a Medence Óriás weboldalán nem lesz gond ilyen terméket találni!

Lepkeháló, lombzsák


A lepkeháló és a lombzsák segítségével manuálisan tudjuk megszabadítani a medencét a különféle piszkoktól. Ez jó lehet akkor, ha éppen valamilyen szabad szemmel is látható koszt veszünk észre, amit így a legegyszerűbb eltávolítani. Mivel a háló sűrűn szőtt, meglepően sok szennyeződést képes felfogni.

Automata és félautomata porszívók


Ha azonban szeretnénk biztosra menni a medencetisztításnál, akkor érdemes lehet beszerezni egy medencetisztításra alkalmas porszívót. A választék itt is nagy, vannak teljesen automata robotporszívók és félautomata eszközök is. Előbbieket csupán be kell helyezni a medencébe, és máris teszik a dolgukat, az egész medencét, akár még a falát is képesek megtisztítani ezek a roppant hasznos termékek, sőt, egyes típusok a víz alatt is képesek működni.

A félautomata társaik kissé eltérően működnek. Ezeknél nincs szükség áramra, ugyanis a szkimmerhez csatlakoztatva tudnak működni, annak szívóerejével. A vásárlás során azt vegyük figyelembe, hogy a porszívó mekkora méretű és milyen alakú medencéhez ajánlott. Érdemes beszerezni egy ilyen eszközt, hiszen energiabefektetés nélkül lesz tiszta és így hosszú életű medencénk.

Szűrőkosarak


A porszívók esetében egy dolog azonban kifejezetten lényeges, ez pedig a szűrőkosár, amit időnként cserélni kell a hatékonyság érdekében. Sokféle szűrőkosár kapható, mindegyiknél fel van tüntetve, hogy milyen porszívóval kompatibilis, ezt mindenképpen vegyük figyelembe a vásárlás előtt. A szűrőkosár minden szennyeződést felfog, ha pedig megtelt, egyszerűen csak ki kell emelni a gépből, nem kell közvetlenül érintkeznünk a kosszal ebben az esetben sem. Egyszerű és nagyszerű!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!