mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Chemical Guys készítmények hasznossága az autónk ápolásában (x)
2020-07-17 10:25 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Chemical Guys különféle készítményeinek alkalmazásával lehetőségünk adódhat arra, hogy az autónkat kívül és belül egyaránt fényesre, tisztára és esztétikussá varázsoljuk.

Mindezt ráadásul viszonylag rövid időn belül, bármiféle erőlködés nélkül.
A cikkben tehát a POLIRTECH.HU-nál kapható Chemical Guys készítményeket fogjuk bemutatni, külön kitérve azok hasznosságára, illetve javasolt felhasználási körülményeire.

A Chemical Guys Mr. Pink autósampon használatának előnyei

A Chemical Guys Mr. Pink autósampon egy biológiailag lebomló készítménynek számít. Vagyis nemcsak az autónk alapos tisztítását teszi lehetővé, hanem pluszban a fenntarthatóságot is segíti. Minőségi sampon, aminek a segítségével hatékonyan tüntethetők el a gépjármű külsejéről az apróbb, valamint a makacsabb szennyeződések is.

A kettős célt szolgáló Chemical Guys Citrus Way and Gloss Concentrat

A Chemical Guys Citrus Way and Gloss Concentrat nemcsak samponként, hanem wax formájában is hasznosul. Tehát az alkalmazásának köszönhetően egyrészt eltüntethetjük az autón megtalálható koszt, miközben a fényesebb, esztétikusabb kinézetről is gondoskodhatunk. Akár úgy is fogalmazhatunk, hogy egyetlen készítmény alkalmazásával két munkafázist is letudhatunk.

A Chemical Guys Hybrid V7 Sealant alkalmazásának haszna

A Chemical Guys Hybrid V7 Sealant spray formájában szerezhető be és használható. Az autónk külső felületére fújva kettős célt is ellát. Egyrészt szerepet játszik a fényfokozásban, miközben felületvédő gyors bevonatot is kölcsönöz a gépjárműnek. Magyarul az autónk nemcsak fényesebben csillog majd, hanem képes lesz jobban ellenállni a külső mechanikai hatásoknak.

Chemical Guys Vanilla Bean az autó kellemes illatának megteremtéséért

A Chemical Guys Vanilla Bean illatosító használata a kocsi utasterében javasolt, ha már elegünk van a gyorsan elillanó, hagyományos illatosítókból. Ebből a készítményből ugyanis elegendő lesz mindössze néhány fújás, és az autó valamennyi utasa kellemesen friss, vaníliás illatot lélegezhet be.

Mindezt ráadásul egyáltalán nem tömény koncentrátumban, hanem finoman adagolva, nem utolsósorban pedig tartósan. Tetszés szerint egyébként az autó mellett a lakásban is nyugodtan alkalmazható.

Chemical Guys Trim Clean a műanyag felületek kezeléséhez

A gépjármű műanyag felületeinek a hatékony kezelésére javasolt alkalmazni a Chemical Guys Trim Clean nevű készítményt. Méghozzá azért, mert roppant hatásosnak bizonyulhat. A segítségével a polírszer-, illetve a waxmaradványokat is gond nélkül eltávolíthatjuk a műanyag felületekről. Méghozzá bármiféle megerőltetés nélkül, egész kényelmesen. Mindössze néhány fújás, és a készítmény megbízhatóan tenni fogja a dolgát, elősegítve így a műanyag felületek alapos megtisztítását.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!