mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újra itt a nyár, irány a szabadtér! (x)
2020-07-17 11:26 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Minden gyermek a vakációt várja egészen szeptembertől. Nincs ez másként idén sem, bár ez a nyár várhatóan kicsit másként alakul.

Éppen ezért amennyire tehetjük, otthon alakítsuk ki a számukra a megfelelő közeget a nyaraláshoz. De persze ez korántsem azt jelenti, hogy unalmas nyárnak nézünk elébe!

A kert sokszínűsége

A kert rengeteg lehetőséget nyújt a játékok számára, legyen szó homokozóról, hintáról vagy épp medencéről. Attól függően, hogy állandó jelleggel keresünk-e játékot, a homokozó roppant jó választás, akárcsak egy csúszda. Hiszen ezek nem csak kiváló szabadtéri játékok, de szinte évszakhoz sincsenek kötve. A homokozóban kedvükre készíthetnek homoktortát vagy formákat, míg nyáron akár sarazhatnak is. Mivel a sárral való foglalkozás rendkívül jótékony hatással van a gyermek fejlődésére, így hagyjunk nekik teret és időt, hogy megismerjék ezt az izgalmas anyagot. Fontos, hogy olyat válasszunk, ami árnyékot is biztosít a játék során.

A különböző, kertben elhelyezhető műanyag házak lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek arra, hogy kiéljék az utánzási, szerepjátékok iránt igényüket. Igazán jó választásnak bizonyulnak minden esetben, amikor egy kis pihenésre vágynak a gyerekek, hiszen sokszínű játékra nyújt lehetőséget. Akár egy indián sátrat is állíthatunk a szabadba a gyermekünknek, ha nem annyira kedveljük a fix, műanyag verziókat.

Legyen szó kerti száguldozásról, vagy épp egy séta során szeretnénk kísérni a gyermeket egy elektromos autóval, a Bonus Shopnál rengeteg variációt találhatunk. Audi vagy Mercedes? Határ a csillagos ég, sőt még motorra is pattanhat a gyerkőc, ha elmúlt 3 éves.

Amennyiben ennyire komolyan még nem tervezitek az autók szeretetét, akkor a távirányítású autókkal sokkal jobban jártok. Igazi telitalálat apának és fiúnak egyaránt. Versenyautó, terepjáró vagy épp markoló? Mindegy, a lényeg a közös játék! Apropó közös program! Reptettél már drónt? Nem? Itt az ideje, hogy kipróbáljátok a kisfiaddal. Egy jó minőségűvel pedig akár rövid videókat is készíthettek.

Ha szeretne különböző nagyobb távokat megtenni a család, de inkább egy jármű illene a képbe, akkor egy futóbicikli vagy egy roller lehet a nyár slágere. Kisebbeknél akár triciklis babakocsi is játszhat, hiszen adott a haladás, a gyermek számára a szórakozás is, és még biztonságban is tudhatjuk a csöppséget.

Végül pedig nem maradhat ki minden nyár alapkelléke: a vízibomba. Bár összeszedni nem a legmókásabb a sok maradékot, de hidd el, a látvány miatt megéri, ahogy az emberek elugrándoznak a repülő víz elől!

Ezek mindegyikét megtalálod a webáruház kínálatában, így bátran válogathatsz kedvedre! Igazi élmény lehet a nyár a fenti kiegészítőkkel, hiszen még akkor is jó programok várnak, ha idén nem terveztek utazást!
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!