mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újra itt a nyár, irány a szabadtér! (x)
2020-07-17 11:26 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Minden gyermek a vakációt várja egészen szeptembertől. Nincs ez másként idén sem, bár ez a nyár várhatóan kicsit másként alakul.

Éppen ezért amennyire tehetjük, otthon alakítsuk ki a számukra a megfelelő közeget a nyaraláshoz. De persze ez korántsem azt jelenti, hogy unalmas nyárnak nézünk elébe!

A kert sokszínűsége

A kert rengeteg lehetőséget nyújt a játékok számára, legyen szó homokozóról, hintáról vagy épp medencéről. Attól függően, hogy állandó jelleggel keresünk-e játékot, a homokozó roppant jó választás, akárcsak egy csúszda. Hiszen ezek nem csak kiváló szabadtéri játékok, de szinte évszakhoz sincsenek kötve. A homokozóban kedvükre készíthetnek homoktortát vagy formákat, míg nyáron akár sarazhatnak is. Mivel a sárral való foglalkozás rendkívül jótékony hatással van a gyermek fejlődésére, így hagyjunk nekik teret és időt, hogy megismerjék ezt az izgalmas anyagot. Fontos, hogy olyat válasszunk, ami árnyékot is biztosít a játék során.

A különböző, kertben elhelyezhető műanyag házak lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek arra, hogy kiéljék az utánzási, szerepjátékok iránt igényüket. Igazán jó választásnak bizonyulnak minden esetben, amikor egy kis pihenésre vágynak a gyerekek, hiszen sokszínű játékra nyújt lehetőséget. Akár egy indián sátrat is állíthatunk a szabadba a gyermekünknek, ha nem annyira kedveljük a fix, műanyag verziókat.

Legyen szó kerti száguldozásról, vagy épp egy séta során szeretnénk kísérni a gyermeket egy elektromos autóval, a Bonus Shopnál rengeteg variációt találhatunk. Audi vagy Mercedes? Határ a csillagos ég, sőt még motorra is pattanhat a gyerkőc, ha elmúlt 3 éves.

Amennyiben ennyire komolyan még nem tervezitek az autók szeretetét, akkor a távirányítású autókkal sokkal jobban jártok. Igazi telitalálat apának és fiúnak egyaránt. Versenyautó, terepjáró vagy épp markoló? Mindegy, a lényeg a közös játék! Apropó közös program! Reptettél már drónt? Nem? Itt az ideje, hogy kipróbáljátok a kisfiaddal. Egy jó minőségűvel pedig akár rövid videókat is készíthettek.

Ha szeretne különböző nagyobb távokat megtenni a család, de inkább egy jármű illene a képbe, akkor egy futóbicikli vagy egy roller lehet a nyár slágere. Kisebbeknél akár triciklis babakocsi is játszhat, hiszen adott a haladás, a gyermek számára a szórakozás is, és még biztonságban is tudhatjuk a csöppséget.

Végül pedig nem maradhat ki minden nyár alapkelléke: a vízibomba. Bár összeszedni nem a legmókásabb a sok maradékot, de hidd el, a látvány miatt megéri, ahogy az emberek elugrándoznak a repülő víz elől!

Ezek mindegyikét megtalálod a webáruház kínálatában, így bátran válogathatsz kedvedre! Igazi élmény lehet a nyár a fenti kiegészítőkkel, hiszen még akkor is jó programok várnak, ha idén nem terveztek utazást!
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!