mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Eljegyzési gyűrű: kör vagy ovális alakú? (x)
2020-07-20 06:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az eljegyzési gyűrű mindig nagyon fontos egy pár életében, akkor is, ha még csak készülnek az eljegyzésre és akkor is, ha már megvan a kiválasztott.

A kiválasztás folyamata sosem egyszerű és főleg nem olcsó mulatság, de jó esetben az ember életében csak egyszer van eljegyzés, így megéri rászánni a pénzt.

Azok a csodálatos formák

A divatos eljegyzési gyűrű tekintetében óriási hangsúly van a kövek méretén, színén és persze formáján. Ha már voltál valaha ékszerboltban, talán még nem is figyelted, hogy mekkora választékkal várják a nősülni vágyó urakat. Pedig megéri megnézni, hiszen a kínálat végtelen, és ezáltal rendkívül nehéz választani is a sok szépség közül. A kövek csiszolása rendkívül érdekes, hiszen a gyűrű hangulata teljes egészében ezen múlik. Lássuk is, hogy milyen variációk vannak rá!

A legnépszerűbbek egyike a kör alakú csiszolási forma. Ez a típus kifejezetten a hagyománytisztelő, letisztult darabokat kedvelő menyasszonyokhoz illik. Mivel a kör alakú csiszolás örök divat, így biztos lehetsz benne, hogy soha nem lesz idejétmúlt. Általában nem a fiatalok elsődleges választása, hiszen klasszikus és elegáns, hanem az érettebb párok sajátja.

Az ovális a másik legkedveltebb csiszolási forma, hiszen elegáns és trendi egyben. Igazi kincs azoknak, akik nem szeretnek felvágni az ékszereikkel, hanem inkább az esztétikának és a finomságnak hódolnak.

Még több népszerű forma

Smaragd alakú gyűrűt főleg azoknak a menyasszonyoknak érdemes választani, akik biztosan minden nap viselni fogják az eljegyzési gyűrűjüket, mert ez a csiszolás tökéletes kiegészítő minden alkalomra. Mivel lépcsőzetes és roppant elegáns, így leginkább a kifinomult hölgyeknek ajánljuk.

A kifejezetten fiatalos stílus kedvelőinek a párna formájú gyűrű a legjobb választás. Azok a hölgyek fognak neki legjobban örülni, akik nem ragaszkodnak a hagyományokhoz, inkább mennek a saját stílusuk után. Mivel kifejezetten divatos, így nem kell attól tartani, hogy hamar divatjamúlt lesz. Gondoljunk csak Grace Kelly vagy Liz Taylor örökké trendi eljegyzési gyűrűjére!

A körte forma a lázadó menyasszonyok sajátja, mivel egyáltalán nem szokványos és véletlenül sem hagyománytisztelő. Tökéletes módja az önkifejezésnek egy ilyen csiszolás. Nyújtja a kezeket, így vizuális élménynek is kitűnő.

Az Assher és a Radiant csiszolás között nem látszik azonnal a különbség, bár az utóbbi kicsit hosszúkásabb. Az Asshert a vintage dolgokhoz vonzódó hölgyek kedvelik leginkább, míg a Radianthoz a pörgős, állandó mozgásban lévő hölgyek vonzódnak.

Ha már kiválasztottad az ideálisat, de még nem tudod, hogy hogyan tedd fel a nagy kérdést, akkor se csüggedj, hiszen nem csak a hangulat, hanem a bűvös "igen" kimondása lesz az, amit úgy hívnak: dolgok, amikért érdemes élni.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!