mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Fontos-e feltölteni az öngyújtókat? (x)
2020-08-17 09:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Akik még csupán most ismerkednek a szivarozás különleges világával, azok bizonyára nem értik a kérdés lényegét se.

Pedig a kiegészítők között szerepel az öngyújtó, amelyet érdemes inkább feltölteni, mintsem kidobni. Ellentétben az egyszerű műanyag öngyújtókkal, amelyeket a cigarettások használnak, a szivarosoknak készült darabok sokkal masszívabbak, és akár hosszú éveken keresztül is lehet őket használni. A következő sorokat mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének mélyebben elmerülni a szivarosok különleges világában.

A szivarosok alapfelszerelése

Nagyon fontos, hogy a szivarozás nem az a hobbi, amelyet csak úgy a semmiből el lehet kezdeni. Míg a cigarettákat az utcán, otthon, munka közben, gyakorlatilag bármikor el lehet szívni, addig a külsőben hasonló, mégis teljesen más szivarokat ki kell élvezni egy különleges délutánon vagy estén egy kényelmes fotelben ülve. A cigaretták nem veszítenek a minőségükből, ha csak úgy bent felejti őket a táskában vagy a kabát zsebében, míg a szivarok gyakorlatilag kiszáradnak ilyen esetekben.

A szivarok kényesek, vigyázni kell rájuk, megfelelő feltételek között kell tartani őket. Ezért fontos, hogy beszezzen elsősorban egy humidort, ez ugyanis könnyedén megteremti a szivaroknak a legtökéletesebb körülményt. Szüksége lesz még szivarvágóra, hamutálra és egy megfelelő szivargyújtóra is!

Egyedül vagy társaságban

A szivarozás lehet csoportos, de akár egyéni tevékenység is. Barátaink társaságában nincs is jobb annál, mint amikor egy kellemes pohárnyi scotch vagy whiskey mellett megbeszéljük az elmúlt időszak eseményeit. Természetesen egyedül is lehet a szivarok füstjét élvezni egy fárasztó hét lezárásaként.

A különböző humidorméreteknek hála, akár egy hosszú nyaralásra is elvihetjük magunkkal a kedvenc szivarjainkat, így a pihenést még különlegesebbé téve.

Legyünk otthon, vendégségben vagy egy utazáson, nem mindegy, hogy milyen öngyújtót és hamutálat viszünk magunkkal. Az egyszerű cigarettásoknak készített darabok sajnos nem képesek teljesen kiszolgálni a szivarosok igényeit. A trafikból beszerzett öngyújtó nem képes meggyújtani helyesen a szivart, az egyszerű hamuzó pedig nem képes azt megtartani.

Miért fontos a feltölthető öngyújtó?

Az ilyen öngyújtókat a szivarosok igényeit a szem előtt tartva készítik, így ezekben feltétel nélkül meg lehet bízni. A gyújtót feltölteni sem nehéz. Egyszerűen meg kell fogni az öngyújtót, majd fejjel lefelé tartva a töltőnyílásba kell nyomni az utántöltő palackot. Függőlegesen tartva mindkét eszközt várni kell néhány percet, és már lehet is újra használni. Ez azoknak a szivarosoknak lehet nagyon fontos, akik úgy érzik, megtalálták a tökéletes gyújtót, és nem szívesen mondanának le róla, mikor az kifogyott.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!