mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ha futball, akkor Internazionale! Szerezd be a legmenőbb kiegészítőket! (x)
2020-08-17 10:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A futball egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban, legyen szó a hazai vagy a nemzetközi foci nagyjairól.

Egyre többen mutatnak érdeklődést nem csak a rekreációs jellegű futballozás iránt, hanem a versenyszerű űzésével kapcsolatban is. A versenyszerű futballozás mérhetetlen izgalmakat nyújthat a bizonytalan végkimenetelének köszönhetően, amely nem csak a sportolót tölti fel adrenalinnal, hanem a nézőt egyaránt.

Így elmondható, hogy a nézőnek is közel akkora szerepe van, mint magának a sportolónak, mivel ő az, aki jelenlétével biztatja, buzdítja és felpezsdíti a játékot és a játékost magát. Egy bizonyos csapat iránti rajongás átcsaphat hobbi formájába, mivel ekkor szabadidőd szinte minden perce róluk szól.

Légy megszállottja magyar csapatoknak, mint a Fradi vagy az Újpest, szurkolj a nemzetközi terep nagyjainak, mint az FC Barcelona, a Real Madrid vagy az Internazionale. Van egy hely, ahol minden szurkoláshoz szükséges kiegészítőt megtalálhatsz!

Mi kell a szurkoláshoz?

Amennyiben kedvenc csapatod játszik, és szurkolásról van szó, akkor nem ismersz határokat. Minden olyan kiegészítőt be kell szerezned, amely a csapatod iránti rajongásról adhat tanúbizonyságot. Ezzel nem csak hovatartozásodat tudod bizonyítani szurkolótársaid előtt, de támogatottságot tudsz nyújtani csapatodnak. Amennyiben szeretnéd beszerezni a milánói székhelyű, nagy hírnévvel rendelkező, 1908-ban alakult felejthetetlen olasz csapat, az Internazionale legeredetibb és legfigyelemfelkeltőbb kiegészítőit, akkor keresd fel a Football fanshop weboldalát, ahol számos termék közül válogathatsz érdeklődésed alapján.

Nem csak ruházati kiegészítőket találhatsz meg a webshopban, hanem egyéb hétköznapi tárgyakat egyaránt, amelyektől sem otthon, sem a munkahelyeden, sem pedig meccsen történő szurkolás alkalmával nem kell megválnod.

Internazionale, a csapat, amiért szurkolhatsz!

Az Inter logójával rendelkező baseballsapka, ami pompázzon a csapat kék, fekete vagy fehér színeiben, a szurkolás elengedhetetlen eszköze lehet főleg esős vagy túlságosan napsütéses időben. Az Inter felirattal rendelkező, a klub színeit viselő sál szintén olyan kiegészítő, amely nem hiányozhat a lelátókról, mivel fejed fölé emelve akár a pályáról is kiszúrható a szurkolótábor által a levegőben lobogtatott sálak összessége.

Legyen tél, hideg és nyirkos idő, egy Internazionale kötött sapka nem csak megvéd az időjárás viszontagságaitól, de általa könnyen belelolvadhatsz a szurkolótáborba.

Amennyiben fázósabb típus vagy, vagy szeretnéd barátodat, barátnődet meglepni, hogy a szurkolás ideje alatt se érezze magát kellemetlenül, akkor az Inter logójával ellátott polártakaró lesz a legnépszerűbb megoldás. Így nem kereshet kifogást ahhoz, hogy előbb hazamenjetek. Gondosan betakargatva a melegben ő is élvezni fogja a mérkőzés ígérte izgalmakat.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!