mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A ruhák, szoknyák, tunikák sokszínűsége (x)
2020-08-17 16:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Minden anyuka szereti elegánsan, csinosan, csajosan felöltöztetni kislányát. Erre a célra a legegyszerűbb kiválasztani egy szoknyát, ruhát vagy tunikát.

Ezek a ruhadarabok nagyon sokféleképpen felhasználhatóak, különböző kiegészítőkkel, cipőkkel más-más hatást lehet elérni. Éppen ezért lehetnek az ovis vagy sulis alapdarabok részei, miközben akár egy esküvőre is fel lehet adni a kicsire. A következőkben szeretnénk néhány tanácsot adni arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet az alapdarabok hangulatával egyszerűen játszani.

Az egyszerű, de nagyszerű óvodai, iskolai szettek

A tunikák, szoknyák, ruhák igazi csajos ruhadarabok. A legtöbb kislány szereti is őket hordani. Ahhoz azonban, hogy kényelmes oviba, iskolába való összeállításban tudja elengedni a lányát, jól át kell gondolnia, hogy milyen kiegészítőket ad rá. Az intézményekben minden kis- és nagylány sokat mozog, fut, ugrál, így mindenképp kényelmes sportcipőt vagy szandált kell a lábukra adni.

A sportcipők ruhával, szoknyával való párosítása igazán elterjedt trend manapság, nagyon sok felnőtt is így hordja őket. Ilyenkor oda kell figyelni, hogy a cipő passzoljon a ruhához színben, hiszen a kicsi megjelenése így lehet tökéletes. Természetesen, ha a kisasszony csak azért is a babarózsaszín szandált szeretné felvenni a kis piros szoknyájához, érdemes ráhagyni háborúskodás helyett, ha az idő is megengedi ezt.

Az overálok, farmerből készült ruhácskák, aranyos mintás, fodros ruhák, illetve szoknyák egy kényelmes pólóval mind tökéletes választások az iskolába, óvodába. Ha pedig egy tunikára esne a választása, akkor ne felejtsen el leggingst is adni a kicsire!

Ha igazán oviba, iskolába való külsőt szeretnénk elérni, a kicsi haját foghatjuk copfba, de akár be is fonhatjuk. A különböző felkött, felfogott hajstílusok azért kiválóak az iskolába, mert a sok izgés-mozgás, festés, tanulás és játék közben az a legjobb, ha nem lóg a kislányok arcába a sok-sok hajacska.

Így lehet a ruhákból, szoknyákból, tunikából ünnepi szett!

Az egyszerű, csíkos, finom mintás, elegánsabb ruhákat nagyon könnyű ünnepi szetté átváltoztatni, amelyben a kicsi elmehet színházba, ünnepségre, de akár elkísérhet minket is rendezvényekre, esküvőkre. Ahhoz, hogy egy ruhát elegáns szetté lehessen változtatni, legegyszerűbb, ha a cipőt, a hajviseletet megváltoztatjuk. Az ünnepies megjelenéshez a leengedett haj a legcélszerűbb, akár egy hajpánt társaságában. A díszes csatok, fehér és fekete szandálok és elegáns cipők is segíthetnek abban, hogy a gyerkőc külseje még kifogástalanabb lehessen.

Egy megbízható kollekció

A kisgyermekek bőre még igencsak érzékeny mindenre. Ezért nagyon fontos, hogy mit ad a gyermekére. A Menő Manó Gyermekdivatnál elérhető Mayoral Moda kollekcióban található ruhák, szoknyák és tunikák darabjaiból egészen könnyű lesz a mindennapi és az ünnepi szettek darabjait kiválogatni!
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!