mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Melyek a Nebbia sportleggings viselésének előnyei? (x)
2020-09-24 08:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Egyre többen elismerik, hogy a rendszeres testmozgás az egészséges táplálkozással karöltve pozitív befolyással van a testi és szellemi jólétre.

Ugyanakkor a sportteljesítményt az edzések során viselt ruházat is befolyásolja. A sportkedvelő hölgyek között egyre többen viselik előszeretettel a Nebbia leggingseket. Hogy miért? Az alábbiakban erre a kérdésre igyekszünk válaszolni, hiszen tudjuk, hogy a megfelelő sportruházat pozitív hatással van a teljesítményre.

A Nebbia leggingsek viselésének előnyei

Akinek az edzés a szenvedélye, gyorsan ráeszmél arra, hogy a sikerérzés érdekében a motiváltság és a már-már megszállott kitartás mellett kényelmes öltözetre is szükség van. A sport világában a ruha sokat nyom a latban, hiszen befolyással van a teljesítményre és a közérzetre egyaránt.

A fitnesz- és testépítő ruhákra specializálódott Nebbia leggingsei magukban hordozzák a megnyerő dizájnt, a funkcionalitást és a minőséget egyaránt. A kifinomult kialakítású leggingsek anyagtulajdonságainak és varrásának köszönhetően formálják a combokat, a feneket, és kedveznek a hasizmoknak is. Az elasztikus anyagok, a folyamatosan bővülő színárnyalatok, valamint az ízléses külcsín a legnőiesebb sportnadrágok egyikévé teszik ezeket a speciális öltözékeket. Nem meglepő tehát, ha egyre többen választják ezeket a kényelmes és elegáns leggingseket az edzőtermen kívül is - példaképpen városi sétákra.

Sporthoz sportruházat dukál?

A leggingsek kapcsán sokakban felmerülhet a kérdés, mely szerint: valóban van értelme külön sportruházatot viselni az edzések során? Vajon a megfelelő sportfelszerelés képes pozitívan befolyásolni a teljesítményt? Ténylegesen működik az öltözz a sikerhez elképzelés?

Egyre több bizonyíték van arra, hogy a ruházat hatással van a produktivitásra. Ellenvetésként felmerülhet az, hogy: mit számít a sportöltözet, hiszen az izzadás szerves része az edzéseknek.

A minőségi sportruházat hatásai a következőkben mutatkozik meg:
 
  • önbizalomnövelő hatással bír - amennyiben jól érezzük magunkat a (sport)ruhánkban, motiváltabbak vagyunk, nagyobb örömmel veszünk részt az edzéseken


 
  • a jól megválasztott sportöltözet javítja a teljesítményt - a célzottan sportolásra tervezett ruházat légáteresztő képességgel bír, megfelelően rugalmas, segít az izzadságcseppek eltávolításában, és nem utolsósorban a sérülések elkerülésében is (pl.: a sportcipők)


 
  • a legkiválóbb sportleggingsek egyik árulkodó ismérve abban nyilvánul meg, hogy olyan érzéssel tölti el viselőjét, mintha csak a második bőre lenne.


Nem tapadnak a bőrfelszínre, nem dörzsölik és sértik a bőrt edzés közben. A kiváló minőséggel rendelkező Nebbia női leggingsek új megvilágításba helyezik a testre szabott kifejezést. Akár edzőtermi ruházatként, akár szabadidős öltözetként viseljük: az az érzésünk támad, mintha ránk öntötték volna.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!