mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hogyan válassza ki a legideálisabb Bosch főzőlapot? (x)
2020-09-24 14:12 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A megfelelő főzőlap kiválasztása igen kényes témának számít, valamint hosszadalmas utánanézést igényel.

Egy főzőlap megvásárlása során rengeteg olyan szempontot kell szem előtt tartani, amelyek nem csak a hosszú élettartamát, hanem a tökéletes és problémamentes működését egyaránt biztosítják.

Ekkor merülhet fel sokakban a Bosch márkanév, mivel magas minőséggel rendelkező termékeikben nem lehet csalódni. Azonban melyek is azok a tényezők, amelyek annyira vonzóvá teszik a Bosch főzőlapokat?

A Bosch főzőlapok típusai

Mindenekelőtt fontos meghatározni, hogy milyen típusú főzőlapot szeretne beszerezni. Indukciós vagy kerámialapos legyen? Esetleg a gázfőzőlapra essen a választás? Mindegyik rendelkezik megannyi előnnyel és kevésbé előnyös tulajdonságokkal egyaránt. Az indukciós főzőlap kapcsán az egyetlen hátrányos tulajdonság, amivel érdemes számolnia, hogy kizárólag kifejezetten indukciós főzőlapra készült edényekkel használható. Ennek köszönhetően egy főzőlapcsere esetében valakinek el kell ajándékoznia a már meglévő edénykészletét, ha csak nem kompatibilis a felülettel.

Az indukciós edények egy picit magasabb árkategóriába tartoznak, azaz beszerzésük nagyobb költséggel járhat. Ennek ellenére sokáig használhatók lesznek konyhájában. A Bosch indukciós főzőlap egyediségének mondható, hogy az úgynevezett TouchSelect vezérlőpanelnek hála könnyen szabályozhatja a kiválasztott főzőzónát. A QuickStart funkciónak hála gyorsabban felmelegítheti az adott területet, mivel érzékeli az edény főzőlapon való elhelyezkedését.

Továbbá a ReStart funkciójának köszönhetően szintén felgyorsíthatja az újbóli felmelegedést, mivel elmenti az előzőleg használt programot, majd rövid időn belül újból "felidézi" azt. Amikor az éhség már elviselhetetlen, akkor jól jön az úgynevezett PowerBoost technológia, ennek a funkciónak hála még nagyobb teljesítmény elérésére lesz képes a kiválasztott területen.

Az üvegkerámia- és a gázfőzőlap jellegzetességei

Az üvegkerámia főzőlap hátrányai közé tartozik, hogy lassabban hűl ki, mint indukciós társa, azonban ugyanúgy rendelkezik ReStart, valamint TouchSelect funkcióval, mindemellett gyerekzárral is ellátott, így a vezérlőpanelt könnyen zárolni tudja abban az esetben, ha kisgyerek is hozzáfér a főzőlaphoz.

Amennyiben szeretné beszerezni az igényeinek legmegfelelőbb Bosch főzőlapot, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos lehetőség közül válogathat.

Végül a gázfőzőlap hátránya, hogy nehezebben tisztítható társaival szemben. Azonban ma már létezik a normál lehetőség mellett félig besüllyesztett változat is, amelyet edzett üvegfelület vesz körbe. Ezt a típust egyszerűbb tisztítani a hagyományos változattal szemben. A vezérlőpanel helyett egy hagyományos megjelenéssel találkozhat, amelyen belül tekerőgombok segítségével állíthatja be a megfelelő hőfokot.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!