mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Jelek, amelyekből észreveheted, mennyire odavan érted a kutyád (x)
2020-10-16 08:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Nem véletlen a mondás, hogy "A kutya az ember legjobb barátja". Bár gazdiként biztos te is imádod kis kedvencedet, de hidd el, ez össze sem hasonlítható azzal a szeretettel, amit ők éreznek irántad.

És hogy mindezt miből veheted észre? Mutatjuk!

Ahogy az emberek fejezik ki a szeretetüket

Gazdiként mindent megteszünk annak érdekében, hogy kutyusunk jól érezze magát és érezze azt, hogy szeretjük. Azonban néha a szeretetünket más nyelven fejezzük ki, mint ahogyan az a kutyánknak valóban jó lenne. Még ha úgy is tűnik, hogy egy kiadós konzerv vagy egy csomó jutalomfalat boldoggá teszi kutyánkat, valójában egyáltalán nem teszünk vele jót. Gondoljunk csak arra, hogy a túletetéssel vagy például az édességek osztogatásával milyen károkat okozhatunk kedvencünk szervezetében. E helyett igyekezzünk olyan dolgokkal kifejezni szeretetünket, amelyek tényleg hasznosak kedvencünk számára, és valódi örömet okoznak neki.

Amivel pedig leginkább ki tudjuk fejezni szeretetünket, az az, hogy törődünk vele. Egy kellemes séta a parkban vagy egy jó kis kirándulás mindig remek választás lehet. Ha pedig nincs időd hosszabb sétákra vagy kirándulásra, kutyád azért is hálás lesz, ha alkalmanként játszasz vele, vagy gyakoroltok néhány új trükköt.

Ha azonban mindenképp valamilyen tárgyi dologgal szeretnél kedveskedni neki, gondold át, hogy mi az, amire valóban szüksége van. Hiszen a rengeteg játék mellé nem biztos, hogy vágyik még egy újabb kacatra. Azonban az agyonrágott fekhelye helyett lehet, hogy jól jönne egy új. Vagy az ócska, régi kutyaház helyett egy olyan, ami mondjuk a hideg téli napokon is megvédi a kedvencedet az időjárástól. Minőségi hőszigetelt kutyaházakért keresd a SINB oldalát!

...és ahogy a kutyák

Míg mi tárgyakkal vagy étellel szeretnénk kifejezni a kutyusunk iránti szeretetünket, addig ők teljesen másféle módon adják tudtunkra, hogy mennyire szeretnek.

Amit általában egyből észreveszünk és tudjuk, hogy mit is jelent, az a farokcsóválás, az ugrálás és a pusziosztogatás. A kutyák leggyakrabban ezekkel fejezik ki gazdájuk iránt érzett szeretetüket. De az is nagyon árulkodó lehet, amikor odakuporodik melléd, vagy éppen ráfekszik a hasadra, esetleg rád rakja a fejét vagy a mancsát. Mindezzel fel
szeretné hívni a figyelmed és éreztetni azt, hogy fontos vagy számára. Ha pedig csak a nap folyamán meglep azzal, hogy odaviszi az egyik játékát, vagy ha eldobja magát előtted és mutogatja a hasát, mind azt jelenti, hogy igenis szeret téged. Sőt meglepő lehet, de kutatások bebizonyították, hogy a kutyád azzal is a szeretetét akarja kifejezni, ha épp a kedvenc cipődet rágja szét.

Persze a fent felsorolt dolgok lehet, hogy a gazdik számára nem éppen kellemesek, sőt akár bosszantóak is lehetnek, mégis el kell fogadnunk, hogy ez az ő szeretetnyelvük. Töltsön el minket jó érzéssel, ha ezeket a jeleket vesszük észre kedvencünkön!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!