mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kandikó József
Dr. Kandikó József
Edutus Főiskola
Főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hasznos kütyük, amiket érdemes beszerezned a mobilodhoz (x)
2020-10-16 10:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Te is úgy érzed, hogy szinte hozzádnőtt az okostelefonod? Mindig a közeledben van, és azonnal pánikba esel, ha hirtelen nem találod? Nyugalom, nem csak te jársz ebben a cipőben.

A gyakori használatnak köszönhetően pedig minden bizonnyal jól ismered készüléked működését és összes trükkjét. Ha viszont még többet szeretnél kihozni belőle, akkor ma már számtalan kiegészítő kütyü található a piacon, melyek között találhatóak hasznosak és feleslegesek is. Mi most az előbbiek közül szedtünk össze neked néhányat.

Selfie bot

Ma szuperül érzed magad, és boldogságodat a világnak is megmutatnád? Lőj egy selfie-t! Végre találkoztál a rég nem látod barátaiddal? Örökítsd meg egy selfie-vel! Sikerült eljutnod egy csodaszép helyre? Készíts egy selfie-t, hogy bizonyítsd az ismerőseidnek, valóban itt jártál!

Valószínűleg te is gyakran készítesz modern kori "önarcképeket", és ekkor rendszerint szembesülsz is azzal a problémával, hogy túl rövid a karod, és nem fér bele minden a képbe, amit szeretnél. Egy kihúzható selfie bottal azonban elég távolra kerülhetsz a kamerától, és a környezetedet is megörökítheted.

Dokkoló állomás

Már megint nem találod a töltődet, a készülék pedig mindjárt lemerül... vagy esetleg maga a telefon tűnt el? Mindezt kivédheted, ha otthoni dokkoló állomást használsz! Ezek a praktikus eszközök töltő- és tartófunkcióval is bírnak egyben, ezáltal nem csak a tárolást, hanem az energiaellátást is megoldják, az újabbak pedig vezeték nélküli töltésre is alkalmasak.

A dokkolóban a telefonod mindig szem előtt, az íróasztalon vagy az éjjeliszekrényen lehet, és sokkal kényelmesebb például böngészni rajta, hiszen nem kell kézben tartogatnod. Szerezz be egyet a Tok-Shop.hu-tól!

Kapacitív kesztyű

Épp sétálsz az utcán a téli hidegben, amikor egyszer csak megcsörren a telefonod. Azonnal előkapod a zsebedből, viszont hiába látod a készüléken, hogy ki keres, nem tudod felvenni, ugyanis a kesztyűbe bújtatott ujjaidat nem érzékeli a kijelző. Mire viszont lehúzod és a zsebedbe tömködöd, addigra a másik fél megunja, és megszakítja a hívást. Roppant bosszantó, igaz? Mindezt azonban elkerülheted, ha kapacitív kesztyűt viselsz! Ezeknek a különlegessége abban rejlik, hogy az ujjaik végén egy olyan speciális bevonat van, amivel tudod használni a kijelzőt. Persze az ujjlenyomat-olvasót azért nem tudod vele átverni!

Bluetooth hangszóró

A mai telefonok beépített hangszórója még mindig nem az igazi, ha zenehallgatásról van szó. A jack csatlakozót viszont lassan szinte mindegyik készülékről elhagyják a gyártók, és egyébként sem kényelmes folyton a kábelekkel vacakolni. A vezeték nélküli Bluetooth hangszórókkal viszont csak egy mozdulat összekapcsolni a mobilodat, és már kezdődhet is a zenebona! A kisebb hangszórók általános felhasználásra elegendőek, a nagyobbakkal pedig akár már házi bulit vagy kerti partit is rendezhetsz! Induljon a tánc!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!