mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az ezerarcú tonic (x)
2020-10-16 11:09 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A tonic több egy egyszerű italnál, az elnevezés valójában egy ezerarcú, sokszínű világot takar, azonban ezt valamiért mégis csak nagyon kevesen tudják.

Akadnak olyanok is, akik úgy vélik, ők mindent tudnak a témáról, azonban a valóság az, hogy ezek az információk csupán csak piciny szeletei a tonic roppant széles palettájának.

Fontos leszögezni, senki nem úgy születik, hogy minden témában maximálisan jártas. Sőt, valójában az az igazság, hogy születéskor senki nem jártas semmiben, és hosszú évek, akár évtizedek munkája, rengeteg információgyűjtés, tanulás árán válhat valaki egy téma szakértőjévé.

A tonic vonzereje

A tonic egyik varázsereje, hogy nem kerül sokba, az ára nagyon pénztárcabarát. Ennek ellenére mégis egy minőségi ital, máshoz sem hasonlítható ízzel. A tonic íze kitűnik a többi üdítőital közül, és ezt minden túlzás nélkül lehet állítani, aki már valaha megkóstolta, az biztosan alá tudja támasztani az állítást.

Az egyedi íze miatt azt is lehet mondani, hogy a tonic megosztó ital, ugyanis természetesen előfordulhat, hogy valakinek nem nyeri el a tetszését az ízvilága. Természetesen manapság már többféle variációja van, vannak bizonyos fajták, amelyek gyümölcsök ízével próbálják meg tompítani a tonic karakteres ízét. A széles választék miatt biztosan mindenki talál a saját ízvilágának megfelelő változatot.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a tonic, akkor mindenképpen érdemes szétnézned a Prémium Italnagykereskedés Online kínálatában.

A minőség egyben garancia is

Ahogy sok más termék esetében, úgy a tonicoknál is többféle gyártóval és minőséggel lehet találkozni. A minőség, egy ismert márka ebben az esetben is a megbízhatóságot, a finom ízeket, az éveken keresztül tökéletesített gyártási technológiát és a rendesen kiválogatott alapanyagokat jelenti, valamint garantálja.

A tonic fogyasztása

A tonic fogyasztásának nincs tipikus kultúrája, nem köthető különleges alkalomhoz vagy egyéb tényezőhöz. A fentiek lehet, negatívan hangzanak, azonban mégis pozitív dolgot jelentenek, ugyanis egyenesen következik, hogy ezt az italt bárhol és bármikor lehet fogyasztani, nem fog a fogyasztó dorgálásban részesülni, mert véletlenül rossz helyen vagy éppen rossz időben töltött a pohárba az italból. Étkezős előtt vagy étkezés után, felfrissüléshez és pihenéshez is egyaránt fogyasztható. Ráadásul még alkoholos italokkal is össze lehet keverni, ami tovább fokozza a sokszínűségét, ugyanis így még koccintani is lehet vele.

Az egyik legnépszerűbb alkoholos ital a gin-tonic, ugyanis ginnel összekeverve az egyedi ízvilág tovább fokozódik. A tonic ízének igazán nagy szerelmesei lehet, hogy nem szeretnének lemondani a tonic karakteres ízéről, viszont a koccintásról sem, ezért számukra ideális lehet a vodkával történő keverés. A vodka nem rendelkezik erős ízvilággal, aminek köszönhetően garantáltan nem fogja elnyomni a tonic ízét.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!