mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Cosmopolitan fizetett tagsági programmal jelentkezik
2020-10-12 12:15 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Cosmopolitan elindította első fizetett tagsági programját, Cosmo Unlocked néven.

Havi 2 dollárért az olvasók korlátlan hozzáférést kaphatnak a Cosmopolitan.com tartalmához, exkluzív bónuszsztorikhoz és a tagok számára elérhető egy elektronikus hírlevél is.

Évi 20 dollárért az olvasók megkapják ezeket az előnyöket, valamint a magazin éves előfizetését, a termékek árengedményeit, továbbá a bennfentes eseményekhez, az áruügyletekhez és egyéb juttatásokhoz való korábbi hozzáférést.

A Cosmo Unlocked tagsággal nem rendelkező olvasók havonta négy digitális Cosmopolitan történetet olvashatnak.

Azoknak az olvasóknak, akik már feliratkoztak a Cosmopolitan magazinra, lehetőségük van frissíteni előfizetésüket, hogy csatlakozzanak az új VIP kínálathoz.

A csak fizető tagok számára elérhető Cosmo Unlocked központ történetei "Lehetséges-e megállítani a tömeges forgatást, mielőtt ez megtörténne?" és "Sötét titok az amish országban".

Más cikkek az asztrológiával kapcsolatos tartalomtól kezdve a brit királyi családdal és az igazi bűnözéssel kapcsolatos történetekig terjednek.

Mindkét éves opció csak az Egyesült Államok és Kanada lakosai számára áll rendelkezésre. Azonban bárki, aki rendelkezik amerikai valuta alapú hitelkártyával (Amex, Visa, Mastercard, Discover), feliratkozhat a havonta megjelenő digitális lehetőségre.

A kiadó tegnap közzétett második negyedéves eredményjelentése szerint a Gannett Co. fizetett digitális előfizetései 31% -kal nőttek.

"Történelmünk egyik pillanatában sem volt olyan fontos a magas színvonalú újságírás értéke, mint most, a globális világjárvány és a szisztematikus rasszizmus valamint az egyenlőtlenség miatt zűrzavaros nemzet kereszteződésében" - jelentette ki Michael Reed, a Gannett elnöke.

A közönség Gannett publikációihoz "rekordszámban fordult a pandémia kezdete óta" - tette hozzá.

Ugyanakkor, sok más kiadóhoz hasonlóan, a bevételek is ütősek voltak a közegészségügyi válság miatt.

A második negyedévet "jelentősen befolyásolta a COVID-19 járvány" - jelentette ki Reed. A bevételek 28% -kal csökkentek az egy évvel korábbihoz képest.

A társaság a negyedév során havonta "folyamatosan javította a bevételeket, és a negyedév során több mint 125 millió dolláros többletköltség-megtakarítást ért el" - jegyezte meg Reed.

A Gannett digitális reklám- és marketingszolgáltatások bevétele 27% -kal, 104 millió dollárra csökkent, szemben 2019-es azonos negyedévvel.

A nyomtatott hirdetési bevételek 45% -kal, 188 millió dollárra csökkentek. A forgalom bevétele 14% -kal, 342 millió dollárra csökkent.

A médiavállalat 78 millió dolláros korrigált eredményről számolt be kamatok, adók, értékcsökkenés és amortizáció (EBITDA) előtt.

2019 novemberében a New Media felvásárolta a Gannett céget, és a cégnevét Gannett Co.-ra változtatta.

A pandémiára reagálva Gannett azt mondja, hogy "a második negyedév kiadásait több mint 125 millió dollárral csökkentette szabadságok,a jelentős bércsökkentések, hatályos csökkentések, valamint a lényegtelen utazások és kiadások törlése révén".

Gannett júniusban megszüntette a Gannett Media Corp. vezérigazgatói posztját, Paul Bascobert pedig visszalépett. Mindezekben a Reed vállalta a felelősséget.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!