mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Többfunkciós kiságyak a babaszobába (x)
2020-10-20 05:52 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az újszülöttek napjaik nagy részét pihenéssel töltik, ezért kényelmes alvóhelyet kell kialakítani számukra, mert a jól alvó baba nyugodt légkört teremt.


A kismamák igyekeznek mindennel időre elkészülni, hogy a baba érkezésére se takarítani, se pakolni ne kelljen már. Pedig egyáltalán nem muszáj ragaszkodni ehhez. A fenyőbútorok mellett továbbra is népszerűek a bútorlapból készült gyerekbútorok, de nehéz berendezések helyett egyre többen vesznek modern, szellősebb, kecskesebb bútorokat is a gyerekszobába. Ezek a többfunkciós babaágyak könnyen mozgathatók és alakíthatók az aktuális igényekhez, ráadásul nem foglalnak sok helyet, sőt olyan funkciókat ötvöznek, amiért korábban külön kellett fizetni.

Babaöböl a kényelmes együtt alvásért

Sok kisbaba igényli a szülők közvetlen közelségét, mivel így tud a legkönnyebben álomba szenderülni. A folyamatos testi kontaktus megteremtése hagyományos kisággyal nem lehetséges. A baba köré óvón-védőn ívben hajló babaöböl tulajdonképpen egy fél ágy, mely közvetlenül a szülői ágy matraca mellé helyezhető. Nincs köztük rács, korlát, egy szinten illeszkedik a szülői ágyhoz, mégis annak felületén kívül van, hogy az együtt alvás senki kényelmét ne zavarja.

Ilyen szintű közelség megteremtésére a hagyományos ágyak nem képesek. Rakhatjuk közel az ágyunkhoz az egyik oldalán rács nélküli ágyat, az ágyak pereme útban lesz, vagy a fekvőfelület sem lesz egy szintben.

Ha babánk nyugodt alvásához babaöböl kell, pótlólagos beszerzése időveszteséggel és többletköltséggel jár. Emiatt is érdemes többfunkciós ággyal készülni a babaszobába a hagyományos bútorok helyett, mert jobb, ha a berendezés alkalmazkodik a család igényeihez, és nem pedig fordítva. Az is megoldás lehet, ha először csak egy babahintás, összecsukható bölcsőt vásárolunk a gyerekszobába, és csak akkor választunk végleges kiságyat, ha úgy látjuk, a baba megmarad benne.

Multifunkciós kiságyak

A Baby Lion áruház a babaszoba berendezése során minden igényre megoldást kínál. A hintázás előnyeit a pihenéssel ötvöző bölcsőket, hagyományos kiságyakat, babaöblöket és kicsire összecsukható, hordozható utazóágyakat, valamint járókákat vásárolhatunk meg náluk.

A többfunkciós kiságyak igazodnak a család elvárásaihoz. Szoptatni is könnyebb, ha éjjel ki sem kell kelni az ágyból. Az összecsukható utazóágy tartós használatra is alkalmas. Pelenkázólappal, tárolóhellyel és szúnyoghálóval is kiegészíthető. Az emelhető fekvőszint miatt állandó ágyként is lehet rá tekinteni, hogy a hajlongás ne terhelje a szülők hátát. Természetesen ez a kivitel utazás során is megoldja a baba biztonságos elhelyezésének problémáját.

A babaszoba végleges berendezése tehát egész más elméletben és gyakorlatban. A nagyobb bútorok, tárolóhelyek beszerzése, valamint a szoba otthonossá tétele is ráér később, amikor már saját tapasztalataink alapján választhatjuk meg a bútorokat.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!