mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hírek hullámain! (x)
2020-10-25 08:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Manapság a mindenhonnan érkező/zúduló hírek, információk között - valljuk be - igen nehéz eligazodni, kiismerni magadat.

Mindemellett szeretnél tájékozott lenni, számtalan honlapot keresel fel, kérdésekre válaszokat keresve, de nem mindig a megfelelőt találva. De van egy hírgyűjtő oldal, ahol minden politikai nézőponttól függetlenül rátalálhatsz a téged érdeklő hírekre.

A frissesség is döntő lehet, nem utolsó szempontként a fontosság is. De íme, itt ez a gyűjtőoldal, melyen sokszínű témakörökkel, szinte percenként megújuló belföldi és külföldi hírekkel találhatod magad szembe, vagy a legaktuálisabb történtekről szóló, színes tudósításokat olvashatod, akár témakörökre szétbontva. Egy olyan gyorsan frissülő oldal, amely jól olvasható, jól szerkesztett felületekkel áll az olvasók rendelkezésére, természetesen fotókkal színesítve. Még az aktuális országos hőmérsékletről is ad információt.

Legfrissebbek

Megnyitva a Hírnavigátor oldalát, kezdheted a legfrissebb cikkek olvasását, amelyek szinte percenként követik egymást.

Kategóriák

Amennyiben témakörökre bontottan szeretnél tájékozódni, nézd meg a Kategóriákat! Lássunk néhány kiragadott példát az oldalon található 15 közül:
 
  • Sport - meggypiros mezben fog játszani a magyar válogatott a bolgárok ellen.
  • Gasztronómia - itt megtudhatod, hogy mennyit is fizettek a világ legdrágább sonkájáért, vagy a lassú főzés előnyeit is megismerheted.
  • Utazás - az Országos Kéktúrázás napján részt vehetsz egy túrán, és ha van GPS készüléked, a nap végére, egy kék túraútvonal felrajzolásában is segédkezel a térképen, mely keresztül halad az országon.
  • Gazdaság - amerikai cégek újabb beruházásai érkezhetnek hazánkba.
  • Bulvár - drótkötél csapdába szorult egy vitorlázó a Balatonon.
  • Életmód - bőrápolási tanácsok a babavárás alatt.
  • TOP Hírek - A koronavírus miatt csak 6 százalékkal dolgozunk kevesebbet.


A megnyitott felületen néhány kedvcsináló mondat után következik maga a bővebb írás, és ha még mindig nem tudtál meg az adott témáról eleget, alatta megtalálhatod a kapcsolódó, ajánlott írások, cikkek felsorolását is. Természetesen itt lehetőség nyílik arra, hogy újabb kategória felé forduljon érdeklődésed.

Amennyiben érdeklődsz e gyorsan frissülő weboldal iránt, bátran kattints a honlapra. Biztosan találsz majd olyan cikkeket, írásokat, amelyeket elolvasva - a külföldön és belföldön történtekről - hiteles képet alkothatsz, megelőzve a környezetedben élőket, és ki tudja, talán egy új érdeklődési kör is megnyílik számodra a vonzó, színes információknak köszönhetően.

Amennyiben az olvasottak alapján kedvet kaptál és szeretnéd, hogy még jobban kinyíljon a világ hírvilága számodra, és még több aktuális hír között nézelődnél, látogass el a Hírnavigátor oldalára, a valóban informatív felületre.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!