mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Elveszve a parkolóban (x)
2020-10-25 09:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A külterületi parkolók és parkolóházak is első látásra labirintusnak tűnhetnek. Néhány alkalom után már jóval egyszerűbben közlekedünk bennük, és gépjárművünket is sokkal egyszerűbben meg fogjuk találni.

Szerencsésebb a helyzet akkor, ha egy olyan helyet bérelünk, ahol a nap 24 órájában személyzet is van. Ők segítségünkre lehetnek a gépkocsi helyének felfedezésében, és akár egyéb autószervizeléssel kapcsolatos általános megoldásokban is. Gondolunk itt a leengedett kerékből vagy a lemerült akkumulátorból adódó tipikus élethelyzetekre. Egy ilyen szituáció pláne bajos lehet például a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közepén.

Parkoló kiválasztása

Amennyiben egy adott területen több társaság is üzemeltet parkolót, érdemes azokat szemügyre venni. Így van ez a Budapest Nemzetközi Repülőtér esetében is. Különböző társaságok eltérő szolgáltatási árakon és változó elhelyezkedéssel, alapvetően különböző feltételekkel kínálnak parkolási megoldásokat az utasok részére.

A társaságok összehasonlítását elvégeztük helyetted, amelynek eredményeképpen a Ferihegy reptéri parkolás nyert. A legvonzóbb árakat hozzák a piacon, amely mögé széles körű extra szolgáltatási csomag is jár, vagy pluszként igénybe vehető. Modern internetes foglalási rendszerük mellett személyes ügyfélszolgálattal is állnak az utasok és a gépjármű-tulajdonosok számára.

Foglalás menete

A rendszerük egy automatikus visszaigazoló e-mailt küld a foglalás sikeressége esetén. Ebben minden információ szerepel mind a foglalás részleteiről, mind a kapcsolattartási adatokról. A modern technikának köszönhetően egy linket is fogsz kapni, amelyre rákattintva azonnal megkezdheted az útvonaltervezést a parkolóhoz. A foglalás árát csak az érkezéskor kell kifizetni, előre nem. A helyszínen ezt kártyával és készpénzzel is rendezni tudod.

Érkezés és távozás

A költségek rendezése után a csomagjaidat segíteni fognak átpakolni a transzferjáratukba, ezután mutatják meg neked a számodra kijelölt parkolóhelyet. Két hétnél hosszabb parkolás esetén az autó kulcsát náluk kell letenni, ellenkező esetben erről Te dönthetsz. A transzferjárataik a nap 24 órájában közlekednek. Maga az út megközelítőleg csupán 5-8 percet vesz igénybe. Ezután visszakapod a csomagokat, majd jó utat és kellemes időtöltést kívánnak neked az utazásodhoz.

A visszaérkezés is pont ilyen zavartalanul fog történni, ahogy az indulás is. Eleve nyomon követik a repülőgépjáratod számát, így számolni tudnak az esetleges késéseddel is. Miután felvetted a csomagokat, egy telefonnal jelzed feléjük az érkezésed. Felvenni is ott fognak, ahol kitettek, és a csomagjaidról ismét gondoskodnak. Ezután ha kedved tartja, akár élménybeszámolóval is kedveskedhetsz nekik. Autódat sértetlen állapotban visszakapod, és visszatérhetsz otthonodba.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Break

SHR% (közönségarány)

Alfa együttható

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!