mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hernádi Gábor
Hernádi Gábor
HD marketing, Star Network
Ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Alkoholos kézfertőtlenítő gél utántöltő kiszerelésben – ezt válaszd a járvány idejére (x)
2020-11-24 09:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A koronavírus teljesen átalakította életünket és bebizonyította, hogy sosem lehetünk elég óvatosak. Most a higiéniás feltételek megteremtése sokkal fontosabb, mint talán bármikor.

Így természetes, hogy a mindennapjaink részévé vált a kézfertőtlenítés. A következő pár sorban most az alkoholos kézfertőtlenítő gélek előnyeiről és típusairól lesz szó kicsit bővebben.

Az alkoholos kézfertőtlenítés jelentősége

A megbetegedés megelőzésében óriási szerepet játszik a naponta többszöri kézfertőtlenítés, hiszen ez gyakorlatilag a vírusok, kórokozók elleni védekezés egyik leghatékonyabb módszere. Mivel több helyen is megfordulunk, ez akkor a legfontosabb, amikor elmegyünk otthonról. A másokkal való kötelező érintkezés, a tömegközlekedés használata vagy a vásárlás is járhat kockázatokkal. Éppen ezért jó, ha magunknál tartunk egy kis flakonban kézfertőtlenítőt. Otthon pedig, amint hazaérünk, egy alapos fertőtlenítő kézmosást végezhetünk.

Miért éppen az alkoholos kézfertőtlenítő a legjobb?

Sok vita bontakozott ki az egyes kézfertőtlenítő típusokkal kapcsolatban az utóbbi időben, azonban egy biztos, az alkoholos változatok ajánlottak leginkább. Ezek ugyanis sűrűbb állagúak, így a kézre nyomva nem folynak le róla. Sokkal magasabb mennyiségben tartalmaznak továbbá illat- és hidratáló anyagokat, emiatt a rendszeres használatuk során sem lesz száraz, kikezdett a bőrünk.

A zselés állagú gélek többnyire kinyomós tubusban kaphatóak, a sűrű állagú gél pedig a pumpás adagolókészülékekbe is ideális. Ez utóbbi állaga ugyanis nagyon hasonló a folyékony szappanokéhoz.

Ha környezettudatos vásárlónak tartod magad, akkor szerencsére beszerezhetsz ilyen termékeket is! A Designmarketnél kapható alkoholos kézfertőtlenítő gél utántöltő kiszerelésben áll rendelkezésedre!

Fontos a minőség!

Azt hiszem, egyáltalán nem kell mondanom, hogy mennyire fontos, hogy minőségi kézfertőtlenítőket szerezzünk be. Tulajdonképpen néhány kellemetlenséget is megspórolhatunk magunknak. A silány minőségű termékek ugyanis ragadhatnak, darabossá válhatnak, nem is beszélve arról, hogy a hatásuk sem valami biztos.

A Zazu kézfertőtlenítők úgy lettek kifejlesztve, hogy a baktériumok, gombák és vírusok 99,99%-át elpusztítsák. Víz nélkül használhatóak és nem szárítják ki a bőrt. Törlés nélkül is gyorsan száradnak, ideális választás a folyékony szappanadagolókhoz. A kiszerelésüket tekintve is nagyon változatos kínálatuk, hiszen kapható 1 és 5 literes, valamint 50 és 100 ml-es kiszerelésekben is. A Zazu termékeinek köszönhetően biztonságban járhatunk-kelhetünk utunkon, ráadásul kellemes puha és illatos hatást eredményez használatuk.

Remélem, cikkemmel kicsit hozzájárultam biztonságodhoz, és hasznos információkkal láttalak el a kézfertőtlenítést illetően!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!