mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Téli cipődivat és cipőápolás (x)
2020-12-15 08:12 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az eleganciáról a hideg, téli hónapokban sem kell lemondania. Sőt!

Egy minőségi, lapos sarkú csizma nem csak praktikus és kényelmes viselet, hanem köszönhetően a különböző fazonú és kialakítású modelleknek, minden öltözködési stílushoz és alakhoz meg lehet találni a megfelelőt.

Passzoljon a csizma a ruha fazonjához!

Egy szép csizma a megfelelő öltözködési stílussal összhangban nagyon divatossá teheti megjelenésünket. Ráadásul a következő néhány egyszerű szabályt betartva még karcsúsít is.

Jelenleg nagyon divatosak a hosszított szárú, térd fölé, combközépig érő csizmák. Ezek optikailag hosszítják a lábat, a vádlit. Emellett praktikusak is, hiszen védik a lábszárat és a combot a hidegtől. Azaz, nem kell lemondania a rövidebb szoknyákról, ruhákról, hosszított felsőkről, tunikákról sem a téli időszakban. Sőt, derékhangsúlyos kabátokkal felvéve egy hosszított szárú csizma igazán elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Érdemes figyelnie arra is, hogy a csizma szára és a ruha vége között legyen minimum két ökölnyi távolság, így nem tűnik vastagabbnak a lába.

Lábszárig érő vagy melltől lefelé bővülő ruhához érdemes például egy Rieker bokacsizmát választania. Ez optikailag keskenyíti a bokát, a lábfejet, és nem tűnik rövidebbnek a lába, de a ruháról sem veszi el a hangsúlyt.

Ha a csizma díszítéséről van szó, a vastag talpú csizmák, a fémes elemekkel díszített darabok, a fűzős és prémes csizmák igazán divatos daraboknak számítanak.

Ha praktikus, kényelmes, de egyben divatos darabot keres, tekintse meg a Komfortcipő lapos sarkú csizmáit!

Ne feledkezzen meg a megfelelő ápolásról sem!

Fokozottan figyeljen oda téli cipői ápolására, hiszen az időjárási viszonyok, a nedvesség, a sózott, latyakos utak könnyen kárt tehetnek bennük.

Nagyon fontos, hogy használjon impregnáló szereket, hogy megvédje cipőit a nedvességtől. Természetesen jó minőségű cipők esetén a gyártók is sokat tesznek ezért a gyártás során: a cipő rostjait viaszokkal, zsírral töltik ki, víztaszító anyagokkal kezelik.

Fontos, hogy rendszeresen tisztítsa cipőjét az anyag érzékenységének megfelelően. Mielőtt hozzákezd a cipő megtakarításához, várja meg, hogy az teljesen megszáradjon. A gyorsabb száradás érdekében viszont ne tegye fűtőtest közelébe, mert ezzel árt az anyagnak!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!