mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Foglalkozással kapcsolatos egyedi ajándékötletek (x)
2020-12-15 13:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Közeledik egy barátod születésnapja, akinek szenvedélye a foglalkozása, és tökéletes ajándékot szeretnél neki adni? Egy egyedi tervezésű pólónál nem is találhatnál jobbat!

Ha pedig Te is élsz-halsz a munkádért, egy ilyen ruhadarabbal jól kifejezheted magad.

Széles választék a Los Polos Pólóműhelynél

A foglalkozással kapcsolatos pólóknak egész tárházára bukkanhatsz a Los Polos Pólóműhely oldalán. Akadnak köztük humorosak, szívhez szólók és vagányak is, illetve kifejezetten nagypapáknak, apukáknak, anyukáknak és feleségeknek címzettek is.

Nagyon széles a választék a legkülönfélébb foglalkozásokból, jelenleg 145 minta található ebben a kategóriában. Találsz például tanároknak, cukrászoknak, futároknak, targoncásoknak szóló darabokat, de extrémebb hivatásokkal is találkozhatsz. Ilyen például a DJ, a sourcing manager vagy grafikus. Természetesen a vicces feliratok és minták sem hiányozhatnak, mint például a "lógós tanár" vagy a Super Marios vízvezeték-szerelő.

A foglalkozások mellett hobbikkal, illetve sportokkal kapcsolatos pólók is akadnak. Találhatsz például horgászattal, kosárlabdával, vízilabdával vagy tenisszel kapcsolatos darabokat.

Egyedi pólótervezés

Végignézted a mintákat, és egyik sem olyan, mint amit Te keresel? Ne aggódj, a Los Polos Pólóműhely oldalán lehetőséged van online pólótervezésre. Megalkothatod a saját ajándékpólódat elképzelésed szerint, ami ezzel még személyre szólóbbá válik. Ha pedig magadnak szánod, igazán egyedi darabbal dicsekedhetsz majd.

Lehet vicces, menő, de szívhez szóló is, ízlésed szerint. Nemcsak mintát és feliratokat, hanem akár fényképet is tehetsz rá. Engedd kibontakozni a kreativitásodat! Amellett, hogy jól néz majd ki a póló, még kényelmes is lesz, ugyanis 100% pamutból készül.

Ajándékba szánod, és mindjárt kifutsz az időből? Erre lett kitalálva az SOS gyártás opció. Ennek igénybevételével 24 órán belül elkészítik neked a pólót. Nem kell azon izgulnod, hogy megérkezik-e időben.

Egyéb ajándékötletek

A póló egy klasszikus ajándék, azonban nem az egyetlen dolog, amit egyedivé tehetsz egy mintával, felirattal vagy fotóval. Számtalan ajándéktárgy között válogathatsz, amit személyre szólóvá lehet tenni. Például egy humoros bögrével feldobhatod az ajándékozott reggeleit, amik legtöbbünknek általában elég nehézkesen indulnak. A hidegebb hónapokra egy egyedi pulóver kitűnő ötlet lehet. Ha pedig szakácsról van szó, egyértelműen egy szakácskötényen van az egyedi minta helye.

Ez csak néhány példa, de még számos más lehetőség áll a rendelkezésedre. Ötletelj, légy kreatív, és szerezz örömet barátaidnak személyre szóló, egyedi ajándékokkal!Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!