mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megviselt kezek ápolása (x)
2021-01-28 12:31 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Vannak olyanok, akik bizony komolyabb fizikai munkát végeznek, s ez sokszor megerőltető számukra.

Ilyenkor nemcsak a szervezetnek, de a kezeknek is megfelelő regenerálásra van szükségük. Az extrémen igénybe vett kezek speciális ápolásra szorulnak, ezért a következő pár sorban hoztunk most neked néhány professzionális gyógyszerkészítményt a témában!

Extrém bőrproblématünetek

Azok, akik sokat tartózkodnak a szabadban, vagy sokat használják a kezüket munkájuk során, előfordulhat, hogy ez később a bőrükön is meglátszik majd. Az egészséges bőr küllemét senkinek nem kell leírni. Fő feladata, hogy megvédje szervezetünket a külvilágtól, azonban megesik, hogy néha neki is sok, ami sok.

Általában "túlerőltetés" során megjelenik az extrém mértékű szárazság, a viszketés, a hámlás és a kirepedezésre hajlamos "smirglire" hasonlító tünetek is. Ilyenkor felborulhat a bőr vízháztartásának egyensúlya is.

Sok olyan eset is van, amikor még a háttérben megbúvó betegségek is ronthatnak a helyzeten, ami csak hab a tortán.

Kézápolási tippek

Ha a munkánk miatt nem is tudjuk elkerülni a veszélyeztető külső tényezőket, azonban sok dologban változtathatunk az életmódunkat illetően. Ezek segíthetnek mérsékelni a meglévő tüneteket is.

A bőrproblémák mindegyike esetében rendkívül fontos a megfelelő hidratálás, belsőleg és külsőleg egyaránt. Igyunk sok folyadékot, ezenfelül figyeljünk otthonunk levegőjének páratartalmára is! Tartózkodj a forró fürdőktől, és lehetőleg csak természetes alapanyagú tisztálkodószereket használj! A kéztörléssel is csak óvatosan, hiszen az erőteljes dörzsölés csak ronthat a helyzeten!

Van olyan, amikor ezek mellett speciális segítségre is szükség van. Az igénybe vett kezek mellett ugyanis egy másik gyakran felmerülő probléma az ekcéma és annak kellemetlen tünetei. A Dr. Hertelendy tenyérekcéma-kezelő készítményeivel mérsékelhetőek a kellemetlenségek!

Készítmények erősen igénybevett kézre

A "munkás kezek" kezelésére számos speciális készítmény beszerezhető. Ilyen például a bőrpuhító éjszakai kesztyűkrém is. Ezzel könnyedén kezelhető a megviselt, kiszáradó, megvastagodott kézbőr. Regeneráló és bőrpuhító funkciókkal bír, amelyek hatékonyan alkalmazhatóak éjszakai kezelésre. Használatukat követően az elhalt bőrfelszín lassan hámlani kezd, majd teljesen megújul a bőr.

A hasonló céllal készült krémek kaphatóak narancsos, citromos és levendulás illatban is. A Dr. Hertelendy szívügyének tekinti, hogy megannyi egészségügyi probléma kezelésében segítséget nyújtson, így Hajmáskéren, A Szent Benedek Gyógyszertárban egyedi receptek alapján készítik termékeiket.

Azonban a termékek használata előtt konzultálj mindenképpen orvosoddal is! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvasd el a betegtájékoztatót, vagy kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed!


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!