mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az arany gyógyító hatása (x)
2021-01-29 08:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az arany hallatán az ékszerek, a csillogás jut leggyakrabban eszünkbe, vagy egy általunk kedvelt személyes ékszerre gondolunk.

Csak kevesen tudják, hogy az arany - a szépségén túl - más erőket is rejt magában. Lehet, hogy már hallottál az arany egy-két jó tulajdonságáról, de biztosan fogsz újdonságot is találni a lenti gondolatok között.

Aranyba zárt egészség

Az arany nem csupán kívülről szép és nemes, számos tulajdonsággal rendelkezik, ami rád nézve is jótékony. Rendszeres viselése szabályozza a szívműködést, jó hatással van az idegrendszerre, a gyulladáscsökkentésben és fájdalomcsillapításban is szerepet játszik.

Azt tudtad, hogy az arany a libidóra is hatással van? Igen ám, és erről még a későbbiekben részletesebben is szót ejtünk!

Aki kedveli az arany ékszereket és szívesen viseli nap mint nap, jó, ha tudja, hogy immunerősítő tulajdonsággal is bír, sőt, a vérkeringést serkentő hatásáról is több bizonyíték létezik.

Jó hír az asztmában szenvedőknek, hogy az arany az asztmatikus rohamokat képes enyhíteni, és a ma már népbetegségnek számító depresszióra és szorongásos megbetegedésekre is pozitívan hat. Ráadásul a bűntudatot is enyhíti!

Ízületi panaszokra is szokták javasolni hogy rendszeresen viselj igazi arany ékszereket.

Az arany és a szexualitás kapcsolata

Nem csupán azért mondják, hogy az arany jó hatással van az intimitásra, mert viselője láttán a másik nem libidója magasabbra szárnyalhat, hanem az az igazság, hogy saját szexualitásunkra is pozitívan hat. Rendszeresen viselve arany vagy legalább 50%-ban aranytartalmú ékszereket érezhető lesz a különbség. Tegyél egy próbát, ha nem hiszel benne!

De egy tanácsot mindig fogadj meg! Csak olyan ékszerboltból válassz magadnak vagy ajándékba arany ékességet, ami valóban aranytartalmú ékszereket árusít. Nagyon sok hamisítvány létezik manapság a piacon, és ha nem vagy elég körültekintő, Te is belefuthatsz a hamisítványok egyikébe.

Ha az Ékszerkirálytól választasz, nem fog csalódás érni. Tőlük biztosan azt kapod, amit vársz, és nyugodtan hátradőlhetsz a rendelés után!

Nézd meg a szebbnél szebb arany ékszereket, vagy válogass a Swarovski kristály szépségek közül, de találsz náluk aranyos kis charmokat is.

Ízületi panaszokra arany gyűrű

Orvosok beszámolója alapján érdekes összefüggésre bukkantak az arannyal kapcsolatban. Azok a személyek, akik arany gyűrűt viseltek az ujjakon fellépő ízületi gyulladás alatt, gyorsabb gyógyulásról és kevesebb kellemetlenségről számoltak be, mint azok a sorstársak, akik nem hordtak arany ékszert a betegség alatt.

Az arany egy rendkívül egyszerű, egyben szép és természetes kiegészítője lehet a gyógyulási folyamatnak.

Lehet, hogy észre sem veszed, de az arany karikagyűrű, amit ékszerként viselsz, láthatatlanul is pozitív hatással van kezed ízületeinek egészségére.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!